REGULAMENT din 24 mai 2024

Redacția Lex24
Publicat in Repertoriu legislativ, 28/12/2024


Vă rugăm să vă conectați la marcaj Închide

Informatii Document

Emitent: MINISTERUL CULTURII
Publicat în: MONITORUL OFICIAL nr. 498 din 29 mai 2024
Actiuni Suferite
Actiuni Induse
Refera pe
Referit de
Nu exista actiuni suferite de acest act
Nu exista actiuni induse de acest act
Acte referite de acest act:

Alegeti sectiunea:
SECTIUNE ACTREFERA PEACT NORMATIV
ActulREFERIRE LAORDIN 2912 24/05/2024
ART. 5REFERIRE LALEGE (R) 8 14/03/1996
ART. 9REFERIRE LALEGE (R) 182 25/10/2000 ART. 12
ART. 9REFERIRE LALEGE (R) 182 25/10/2000 ART. 55
ANEXA 0REFERIRE LAORDIN 2912 24/05/2024
ANEXA 1REFERIRE LACODUL PENAL 17/07/2009 ART. 326
ANEXA 1REFERIRE LALEGE (R) 8 14/03/1996
Acte care fac referire la acest act:

SECTIUNE ACTREFERIT DEACT NORMATIV
ActulAPROBAT DEORDIN 2912 24/05/2024
ActulCONTINUT DEORDIN 2912 24/05/2024
ActulREFERIT DEORDIN 2912 24/05/2024





Notă
Aprobat prin ORDINUL nr. 2.912 din 24 mai 2024, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 498 din 29 mai 2024.
 + 
Capitolul IDispoziții generale + 
Articolul 1(1)Prezentul regulament stabilește modul de organizare și de funcționare a comisiilor pentru soluționarea contestațiilor cu privire la actele administrative emise în baza propunerilor Comisiei Naționale a Muzeelor și Colecțiilor, potrivit legii.(2)Pentru soluționarea contestațiilor cu privire la actele administrative emise în baza propunerilor Comisiei Naționale a Muzeelor și Colecțiilor se constituie, în funcție de obiectul contestațiilor, câte o comisie de soluționare a contestațiilor, denumită în continuare Comisia de contestații, care funcționează ca organism fără personalitate juridică pe lângă Ministerul Culturii, denumit în continuare Minister.
 + 
Articolul 2(1)Fiecare comisie de contestații analizează și soluționează contestațiile formulate în termenul legal de persoane fizice și juridice cu privire la actele administrative emise în baza propunerilor Comisiei Naționale a Muzeelor și Colecțiilor.(2)Fiecare comisie de contestații este numită prin ordin al ministrului culturii pentru o perioadă echivalentă mandatului Comisiei Naționale a Muzeelor și Colecțiilor.(3)Mandatul membrilor poate fi reînnoit consecutiv o singură dată.
 + 
Capitolul IIComponența și organizarea comisiilor de contestații + 
Articolul 3(1)Fiecare comisie de contestații este formată din 3-5 membri, experți acreditați și, după caz, juriști din cadrul direcției de specialitate din Ministerul Culturii, atunci când contestația se referă la aspecte de natură juridică, nu doar de specialitate.(2)La numirea membrilor Comisiei de contestații trebuie să se îndeplinească în mod cumulativ următoarele criterii:a)persoanele desemnate nu sunt condamnate definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra securității naționale, contra autorității, infracțiuni de corupție sau de serviciu, infracțiuni de fals ori contra înfăptuirii justiției sau în legătură cu activitatea desfășurată în domeniul protejării patrimoniului cultural mobil, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea, și, după caz, nu au săvârșit abateri disciplinare pentru care s-au aplicat sancțiuni disciplinare, pentru care nu a intervenit radierea, în condițiile legii;b)persoanele desemnate nu fac parte din Comisia Națională a Muzeelor și Colecțiilor;c)să se asigure o repartizare cât mai echilibrată a specializărilor pe anumite domenii.(3)În vederea identificării experților acreditați care respectă criteriile prevăzute la alin. (2), Ministerul Culturii publică pe pagina de internet proprie un anunț prin care solicită candidaturi însoțite de curriculum vitae.(4)Prin ordinul prevăzut la art. 2 alin. (2) se desemnează și secretarul Comisiei de contestații și membrii supleanți din cadrul direcției de specialitate din Minister. + 
Articolul 4(1)Comisia de contestații este condusă de un președinte, numit prin ordinul ministrului culturii prevăzut la art. 2 alin. (2).(2)În caz de incompatibilitate, conflict de interese sau dacă se află în imposibilitatea exercitării sarcinilor, președintele Comisiei de contestații va fi înlocuit de un președinte de ședință, ales cu votul majorității simple a membrilor.
 + 
Articolul 5(1)Membrii Comisiei de contestații, supleanții acestora și secretarul Comisiei de contestații au obligația păstrării confidențialității, pe toată durata mandatului și după încetarea acestuia, cu privire la date și/sau informații cu caracter personal ori care intră sub incidența protecției legale în temeiul Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, republicată, cu modificările și completările ulterioare, de care au luat cunoștință în timpul exercitării mandatului, cu excepția datelor și documentelor care, potrivit legii, constituie informație de interes public.(2)În cazul în care există incompatibilități, conflicte de interese sau alte motive care le pot afecta integritatea și imparțialitatea, membrii vor informa secretarul și nu vor participa la ședință.(3)Membrii Comisiei de contestații au obligația exercitării mandatului cu respectarea următoarelor principii:a)respectarea și aplicarea corectă a legii;b)prioritatea interesului public;c)asigurarea egalității de tratament al cetățenilor, prin aplicarea aceluiași regim juridic în situații identice sau similare;d)profesionalismul, prin îndeplinirea mandatului cu responsabilitate, competență, eficiență, corectitudine și conștiinciozitate;e)imparțialitatea și independența, care obligă la o atitudine obiectivă, neutră față de orice interes politic, economic, religios sau de altă natură în exercitarea mandatului.
 + 
Capitolul IIIConflicte de interese și incompatibilități + 
Articolul 6(1)Pentru evitarea conflictelor de interese, pe perioada exercitării mandatului, membrii nu vor participa la analizarea/soluționarea contestațiilor care vizează documente la a căror pregătire, elaborare sau verificare au participat sau participă aceștia, soțul/soția sau rudele de până la gradul III, precum și în cazul în care ar avea o relație contractuală, în desfășurare, inclusiv un raport de serviciu, cu persoane fizice ori juridice care au calitatea de elaborator, comanditar sau beneficiar al respectivelor documente care fac obiectul contestării.(2)Membrii Comisiei de contestații nu vor participa la analizarea/soluționarea contestațiilor privind domeniul patrimoniului cultural național mobil, dacă provin din aceeași instituție cu contestatarul, dacă sunt soț/soție sau rude până la gradul III ale acestuia, dacă au un raport de serviciu cu acesta, precum și în cazul unor motive care le pot influența obiectivitatea și imparțialitatea deciziei.(3)În scopul cunoașterii și asumării angajamentelor prevăzute în prezentul regulament, membrii Comisiei de contestații semnează, până cel târziu la prima ședință la care participă, declarația privind imparțialitatea, interesele și confidențialitatea, potrivit modelului prevăzut în anexa nr. 1.(4)Nedepunerea declarațiilor prevăzute la alin. (3) atrage revocarea mandatului de membru al Comisiei de contestații.(5)Membrii aflați în situațiile prevăzute la alin. (1) sau (2) menționează în fișa de vot motivul pentru care nu pot participa la ședința respectivă/analizarea contestației respective, acesta fiind menționat și în procesul-verbal de ședință de către secretar. + 
Articolul 7(1)Calitatea de membru al Comisiei de contestații încetează în următoarele cazuri:a)încheierea mandatului;b)renunțarea din proprie inițiativă la mandat, comunicată în scris ministrului culturii;c)încălcarea prevederilor prezentului regulament;d)constatarea nerespectării angajamentelor cuprinse în declarația privind imparțialitatea, interesele și confidențialitatea;e)absențe nemotivate, potrivit prevederilor prezentului regulament, respectiv absențe la 2 ședințe consecutive sau 3 absențe cumulate într-o perioadă de 12 luni;f)necompletarea tuturor fișelor de vot sau netransmiterea acestora în termenul prevăzut la art. 15 alin. (6), la 2 ședințe la care a participat;g)în cazul neîndeplinirii obligației prevăzute la art. 6 alin. (5);h)propunerea unor soluții la contestații care încalcă prevederile legale, deși respectivele prevederi i-au fost aduse la cunoștință;i)când în urma unei hotărâri judecătorești definitive este condamnat penal pentru una dintre faptele prevăzute și sancționate în legătură cu exercitarea profesiei;j)alte situații prevăzute de lege.(2)Potrivit prezentului regulament, absențele membrilor pot fi motivate doar în situații legate de starea de sănătate, evenimente familiale deosebite sau în situația delegării membrilor de către ministrul culturii pentru îndeplinirea unor obligații care nu permit acestora participarea la ședințele Comisiei de contestații.(3)Constatarea situațiilor prevăzute la alin. (1) este de competența secretarului Comisiei de contestații, situațiile astfel constatate urmând a fi aduse la cunoștința ministrului culturii.(4)Semnalarea situației prevăzute la alin. (1) lit. c) și d) poate fi făcută, în scris, ministrului culturii și de către membrii Comisiei de contestații, precum și de către orice persoană fizică și juridică interesată.
 + 
Articolul 8În cazul în care unul dintre membrii Comisiei de contestații pierde această calitate, în locul acestuia va fi numit prin ordin al ministrului culturii un nou membru, din aceeași categorie prevăzută la art. 3, pentru perioada rămasă din respectivul mandat.
 + 
Capitolul IVAtribuțiile Comisiei de contestații + 
Articolul 9(1)Comisia de contestații analizează și soluționează contestațiile cu privire la actele administrative emise în baza propunerilor Comisiei Naționale a Muzeelor și Colecțiilor, conform dispozițiilor art. 55^1 din Legea nr. 182/2000 privind protejarea patrimoniului cultural național mobil, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Nu intră în atribuția Comisiei de contestații analizarea și soluționarea contestațiilor prevăzute la art. 12 alin. (10) din Legea nr. 182/2000.(2)Pentru fiecare contestație se întocmește în scris decizia motivată rezultată în urma votului și asumată prin semnătura membrilor, potrivit modelului prevăzut în anexa nr. 2.
 + 
Articolul 10Președintele Comisiei de contestații are următoarele atribuții:a)conduce activitatea Comisiei de contestații;b)conduce ședințele Comisiei de contestații;c)formulează concluziile/soluțiile Comisiei de contestații pentru fiecare subiect supus dezbaterii;d)supune la vot soluționarea contestației;e)formulează, în scris, decizia privind soluționarea contestației, pe baza votului membrilor Comisiei de contestații.
 + 
Articolul 11Secretarul Comisiei de contestații are următoarele responsabilități:a)convoacă Comisia de contestații;b)ține evidența activității Comisiei de contestații, întocmește procesele-verbale ale ședințelor acesteia și asigură semnarea acestora de către membrii Comisiei de contestații prezenți la fiecare ședință;c)întocmește ordinea de zi;d)întocmește lista de prezență;e)constată și semnalează situațiile de încetare a mandatului membrilor;f)gestionează documentele și corespondența adresate Comisiei de contestații;g)gestionează și ține evidența declarației privind imparțialitatea, interesele și confidențialitatea;h)convoacă contestatarii pentru a susține documentațiile depuse, conform solicitării membrilor Comisiei de contestații;i)întocmește contractul civil încheiat cu fiecare membru al Comisiei de contestații și îl transmite spre semnare;j)asigură transmiterea contestațiilor către Comisia de contestații și a deciziei Comisiei de contestații către contestatar;k)prezintă comisiei contestațiile depuse spre soluționare;l)prezintă documentațiile în cadrul ședințelor Comisiei de contestații, dacă este cazul;m)face demersuri privind deplasarea Comisiei de contestații pentru analizarea în teren a unor aspecte referitoare la contestație, după caz.
 + 
Articolul 12Membrii Comisiei de contestații, au următoarele obligații:a)participă la ședințele Comisiei de contestații, având drept de vot în adoptarea propunerilor/deciziilor acesteia;b)completează și depun la secretarul Comisiei de contestații declarația privind imparțialitatea, interesele și confidențialitatea;c)analizează și soluționează contestațiile cuprinse pe ordinea de zi, fac observații, propuneri și recomandări;d)întocmesc și semnează fișele de vot în cadrul fiecărei ședințe la care sunt prezenți;e)semnează decizia Comisiei de contestații privind soluționarea contestației;f)solicită consemnarea în procesele-verbale ale ședințelor de lucru a opiniilor și punctelor de vedere exprimate;g)informează, în timp util, secretarul Comisiei de contestații despre imposibilitatea participării la ședință, în situații deosebite ce motivează absența.
 + 
Capitolul VFuncționarea Comisiei de contestații + 
Articolul 13(1)Funcționarea Comisiei de contestații este asigurată de Ministerul Culturii.(2)Fondurile necesare funcționării Comisiei de contestații se suportă din bugetul Ministerului, în condițiile legii.
 + 
Articolul 14(1)Cvorumul de ședință este întrunit în condițiile prezenței a cel puțin 3 membri.(2)În cazul neîntrunirii cvorumului menționat la alin. (1), ședința se reprogramează în cel mai scurt timp posibil.(3)Înaintea votului final ce va fi exprimat asupra fiecărui punct aflat pe ordinea de zi, în cazul în care există membri care se află în situația prevăzută la art. 6 și care nu pot participa la vot sau dacă la momentul votului lipsesc, președintele va verifica întrunirea cvorumului legal. Dacă nu se întrunește cvorumul de ședință prevăzut la alin. (1), președintele amână votarea până la întrunirea cvorumului legal sau decide reprogramarea conform prevederilor alin. (2), cu asigurarea respectării termenului legal de soluționare a contestației, respectiv 30 de zile calendaristice de la înregistrare. + 
Articolul 15(1)Comisia de contestații își desfășoară activitatea în ședințe programate de către direcția de specialitate din cadrul Ministerului.(2)Ședințele Comisiei de contestații se desfășoară la sediul Ministerului sau în alte locații, cu aprobarea ministrului culturii.(3)Ședințele Comisiei de contestații sunt conduse de către președinte sau, în lipsa acestuia, de către un președinte de ședință ales dintre membrii prezenți, situație care se consemnează în procesul-verbal.(4)Participarea la ședințe a membrilor este obligatorie. Absențele motivate sau nemotivate se consemnează de către secretar în procesul-verbal.(5)În funcție de disponibilitățile tehnice, ședințele se pot desfășura fără participarea fizică, în același spațiu, a tuturor funcționarilor implicați, membrilor Comisiei de contestații și invitaților, cu asigurarea dezbaterilor din Comisia de contestații prin e-mail, telefon sau videoconferință și comunicarea fișelor de vot completate de membri prin mijloace electronice.(6)În cazul ședințelor care se desfășoară prin mijloace electronice, transmiterea fișelor de vot de către membrii Comisiei de contestații prin mijloacele electronice se face în termenul stabilit de secretarul comisiei, dar nu mai târziu de 2 zile calendaristice de la data finalizării ședinței.
 + 
Articolul 16(1)Ordinea de zi a Comisiei de contestații se întocmește de către secretarul Comisiei de contestații.(2)Secretarul întocmește lista de prezență și procesul-verbal al ședinței, la care anexează fișele de vot.(3)Procesul-verbal al ședinței cuprinde rezumatul discuțiilor cu privire la fiecare contestație și rezultatul votului și se înregistrează la direcția de specialitate din Minister.(4)Soluțiile din cadrul ședințelor Comisiei de contestații se consemnează în fișele de vot, care cuprind informațiile din anexa nr. 3, și în procesul-verbal întocmit potrivit anexei nr. 4.(5)Procesul-verbal al ședinței poate fi consultat de membrii Comisiei de contestații sau de funcționarii direcției de specialitate din Minister și este pus la dispoziția conducerii Ministerului, demnitarilor, organelor și instituțiilor abilitate prin lege. + 
Articolul 17În situația în care Comisia de contestații nu poate analiza toate contestațiile aflate pe ordinea de zi din cauza numărului mare sau a complexității acestora, prin decizie a președintelui comisiei, cu consultarea membrilor, ședința poate continua în ziua următoare, cu asigurarea respectării termenului legal de soluționare a contestațiilor.
 + 
Capitolul VIDesfășurarea lucrărilor Comisiei de contestații și analizarea contestațiilor + 
Articolul 18(1)Secretarul Comisiei de contestații asigură convocarea Comisiei de contestații în termen de maximum 10 zile calendaristice de la data înregistrării contestațiilor la registratura Ministerului Culturii în format letric sau transmise prin mijloace electronice, dacă au semnătură electronică.(2)Contestațiile se pun la dispoziția membrilor Comisiei de contestații pentru analiză cu cel puțin 2 zile lucrătoare înainte de ședința Comisiei de contestații.(3)După prezentarea contestației de către secretar, președintele dă cuvântul membrilor, care pot cere precizări, pot face observații și recomandări sau pot propune soluții. + 
Articolul 19(1)Deciziile Comisiei de contestații se iau cu majoritatea simplă a voturilor.(2)În urma analizei contestației, Comisia de contestații adoptă, în mod motivat, o decizie cu una dintre următoarele soluții:a)admiterea contestației;b)respingerea contestației.(3)Președintele Comisiei de contestații formulează concluzia motivată privind soluționarea contestației.(4)Concluzia privind soluționarea contestației, formulată de către președinte, este aprobată, prin vot, de membrii Comisiei de contestații și se menționează în procesul-verbal de ședință și în fișa de vot.(5)În cazul în care nu se întrunește majoritatea simplă a voturilor pentru una dintre soluțiile menționate la alin. (2), președintele supune din nou analizei contestația, până când se ia o decizie cu majoritatea simplă a voturilor, cu asigurarea respectării termenului legal de soluționare a contestațiilor. + 
Articolul 20(1)În urma rezultatului votului, președintele întocmește decizia și o asumă prin semnătură, alături de fiecare membru.(2)În cazul în care unul dintre membri face o opinie separată față de majoritate, aceasta se va consemna în scris în cuprinsul procesului-verbal.(3)Decizia motivată a Comisiei de contestații se transmite contestatarului de către direcția de specialitate din cadrul Ministerului, în termen de 3 zile lucrătoare de la data pronunțării acesteia. + 
Articolul 21(1)Comisia de contestații poate decide invitarea contestatarului la ședința Comisiei de contestații, pentru a-și susține contestația. Invitația la ședința Comisiei de contestații se transmite de către secretarul comisiei.(2)După susținerea contestației, contestatarul nu poate participa la deliberările din cadrul ședințelor sau la vot, părăsind sala de ședință sau deconectându-se de la ședința online a comisiei.(3)Secretarul Comisiei de contestații nu are drept de vot.(4)Comisia de contestații poate solicita în scris puncte de vedere, documente justificative, documente suplimentare în vederea soluționării contestației, cu asigurarea încadrării în termenul legal de soluționare a contestației.
 + 
Capitolul VIIAspecte organizatorice + 
Articolul 22(1)Pentru activitatea prestată în lunile în care Comisia de contestații se întrunește, membrii acesteia primesc o indemnizație lunară, stabilită prin ordin al ministrului culturii, indiferent de numărul ședințelor organizate într-o lună, la care se adaugă decontarea cheltuielilor efectuate în vederea participării la lucrări. Indemnizația lunară nu poate depăși 10% din indemnizația lunară a unui secretar de stat. Decontarea cheltuielilor efectuate în vederea participării la ședințele convocate de Minister se face și în cazul în care ședințele nu se desfășoară.(2)Condițiile privind decontarea cheltuielilor cu transportul și cazarea se prevăd în contractul civil încheiat cu fiecare membru, potrivit legii.(3)Indemnizațiile și decontarea cheltuielilor de participare la ședințe se asigură de către Minister, pe baza documentelor justificative, conform legii. + 
Articolul 23(1)Documentele ședințelor sunt, în ordinea de arhivare, următoarele:a)lista de prezență;b)ordinea de zi;c)procesul-verbal cuprinzând și fișele de vot;d)decizia motivată privind soluționarea contestației;e)contestațiile.(2)Arhivarea documentelor se face, în original, la direcția de specialitate din Minister. + 
Articolul 24Anexele nr. 14 fac parte integrantă din prezentul regulament.
 + 
Anexa nr. 1la regulament
DECLARAȚIE
privind imparțialitatea, interesele și confidențialitatea
Subsemnatul(a), …………………………………….., membru(ă) în Comisia de soluționare a contestațiilor cu privire la actele administrative emise în baza propunerilor Comisiei Naționale a Muzeelor și Colecțiilor, denumită în continuare Comisia de contestații, declar pe propria răspundere, sub sancțiunea falsului în declarații prevăzut de art. 326 din Codul penal, următoarele:a)în calitate de membru, pe durata mandatului, nu voi participa la analizarea/soluționarea contestațiilor și la votul Comisiei de contestații dacă voi constata că mă aflu în una sau mai multe dintre situațiile prevăzute la art. 6 alin. (1)-(4) din Regulamentul de organizare și funcționare a comisiilor de soluționare a contestațiilor cu privire la actele administrative emise în baza propunerilor Comisiei Naționale a Muzeelor și Colecțiilor, aprobat prin Ordinul ministrului culturii nr. 2.912/2024;b)nu am niciun interes de natură să afecteze imparțialitatea mea pe parcursul procesului de deliberare în cadrul Comisiei de contestații.Mă angajez să păstrez confidențialitatea informațiilor și datelor cu caracter personal și a celor care intră sub incidența protecției date de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, republicată, cu modificările și completările ulterioare, pe care le voi obține sau le voi afla ca efect al calității mele de membru al Comisiei de contestații pe toată durata mandatului și după încetarea acestuia, potrivit prevederilor legii.Mă angajez că, în situația în care aș descoperi, pe durata exercitării mandatului, că mă aflu în una dintre situațiile arătate sau în afara angajamentelor de mai sus, voi declara imediat acest lucru și nu voi participa la discutarea subiectului în Comisia de contestații, inclusiv la vot.Declar că am luat cunoștință de prevederile Regulamentului de organizare și funcționare a comisiilor de soluționare a contestațiilor cu privire la actele administrative emise în baza propunerilor Comisiei Naționale a Muzeelor și Colecțiilor, aprobat prin Ordinul ministrului culturii nr. 2.912/2024.Semnătură ……………..Prenume, nume ………………Data ………………………
 + 
Anexa nr. 2la regulament
DECIZIE
Comisia de soluționare a contestațiilor cu privire la actele administrative emise în baza propunerilor Comisiei Naționale a Muzeelor și ColecțiilorInstituției/Domnului ……………………………………………Adresa ………………………………………………………..Având în vedere contestația …………………………, înregistrată la Ministerul Culturii cu nr. …………………….., cu privire la ……………………………., analizată de Comisia de soluționare a contestațiilor cu privire la actele administrative emise în baza propunerilor Comisiei Naționale a Muzeelor și Colecțiilor în ședința din ……………………., ținând cont de următoarele:1.………………………………………………,2.………………………………………………,Comisia de soluționare a contestațiilor cu privire la actele administrative emise în baza propunerilor Comisiei Naționale a Muzeelor și Colecțiilor a constatat următoarele:…………………………………………Pentru următoarele motive:…………………………………………………,Comisia de soluționare a contestațiilor cu privire la actele administrative emise în baza propunerilor Comisiei Naționale a Muzeelor și Colecțiilor decide:admite contestația …………………………………………………respinge contestația …………………………………………………..Decizia a fost luată cu majoritatea simplă a voturilor.Au fost exprimate …………….. voturi, dintre care …………. voturi de admitere, iar ……………. voturi de respingere a contestației.Președinte comisieSemnătură …………………………………………………………..Prenume, nume ……………………………………………………Membru comisieSemnătură …………………………………………………………..Prenume, nume ……………………………………………………Membru comisieSemnătură …………………………………………………………..Prenume, nume ……………………………………………………Data: ……………………Formularul deciziei poate suferi modificări/adaptări în funcție de tipul de contestație și de soluția adoptată.
 + 
Anexa nr. 3la regulament
FIȘĂ DE VOT
Fișa de vot nr. ………….– anexă la procesul-verbal al ședinței Comisiei de soluționare a contestațiilor cu privire la actele administrative emise în baza propunerilor Comisiei Naționale a Muzeelor și Colecțiilor, desfășurată în baza prevederilor Regulamentului de organizare și funcționare a comisiilor de soluționare a contestațiilor cu privire la actele administrative emise în baza propunerilor Comisiei Naționale a Muzeelor și Colecțiilor, aprobat prin Ordinul ministrului culturii nr. 2.912/2024:

Contestația^1 Observații^2 Soluția propusă de membrul comisiei
1 ……………………………….. ……………………….. ………………………….
2 ……………………………….. ……………………….. ………………………….
3 ……………………………….. ……………………….. ………………………….
…… ……………………………….. ……………………….. ………………………….

^1 Se vor completa numărul de înregistrare al contestației de la structura de specialitate din cadrul Ministerului Culturii și denumirea documentației, cu precizarea subiectului/imobilului/persoanei la care aceasta se referă.^2 Se vor completa aspecte relevante referitoare la documentație.Membru comisieSemnătură ………………………Prenume, nume ……………………Data ………………….. + 
Anexa nr. 4la regulament
PROCES-VERBAL
Procesul-verbal al ședinței Comisiei de soluționare a contestațiilor cu privire la actele administrative emise în baza propunerilor Comisiei Naționale a Muzeelor și Colecțiilor, desfășurată în baza prevederilor Regulamentului de organizare și funcționare a comisiilor de soluționare a contestațiilor cu privire la actele administrative emise în baza propunerilor Comisiei Naționale a Muzeelor și Colecțiilor, aprobat prin Ordinul ministrului culturii nr. 2.912/2024

Contestația^1 Observații^2 Rezumatul ședinței și soluția adoptată de Comisia de soluționare a contestațiilor cu privire la actele administrative emise în baza propunerilor Comisiei Naționale a Muzeelor și Colecțiilor
1 ……………………………….. ……………………….. …………………………………………………………………
2 ……………………………….. ……………………….. …………………………………………………………………
3 ……………………………….. ……………………….. …………………………………………………………………
…… ……………………………….. ……………………….. …………………………………………………………………

^1 Se vor completa numărul de înregistrare al contestației de la structura de specialitate din cadrul Ministerului Culturii și denumirea documentației, cu precizarea imobilului la care aceasta se referă.^2 Se vor completa aspecte relevante referitoare la documentație.Președinte comisieSemnătură …………………………………………………………..Prenume, nume ……………………………………………………Membru comisieSemnătură …………………………………………………………..Prenume, nume ……………………………………………………Membru comisieSemnătură …………………………………………………………..Prenume, nume ……………………………………………………Secretar/Supleant secretar comisieSemnătură ………………………………………………………Prenume, nume ……………………………………………………

Abonati-va
Anunțați despre
0 Discuții
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
0
Opinia dvs. este importantă, adăugați un comentariu.x