ORDIN nr. 671 din 28 noiembrie 2005

Redacția Lex24
Publicat in Repertoriu legislativ, 19/11/2024


Vă rugăm să vă conectați la marcaj Închide

Informatii Document

Emitent: MINISTERUL ECONOMIEI SI COMERTULUI
Publicat în: MONITORUL OFICIAL nr. 1.081 din 30 noiembrie 2005
Actiuni Suferite
Actiuni Induse
Refera pe
Referit de
Actiuni suferite de acest act:

SECTIUNE ACTTIP OPERATIUNEACT NORMATIV
ART. 2INTRAT IN VIGOAREORDIN 671 28/11/2005
Actiuni induse de acest act:

Alegeti sectiunea:
SECTIUNE ACTTIP OPERATIUNEACT NORMATIV
ActulPUNE IN VIGOAREORDIN 671 28/11/2005 ART. 2
ART. 1INLOCUIESTE PEORDIN 892 22/12/2004 ANEXA 1
ART. 1MODIFICA PEORDIN 892 22/12/2004 ANEXA 1
ANEXA 1INLOCUIESTE PEORDIN 428 25/07/2005 ANEXA 1
ANEXA 1INLOCUIESTE PEORDIN 892 22/12/2004 ANEXA 1
Acte referite de acest act:

Alegeti sectiunea:
SECTIUNE ACTREFERA PEACT NORMATIV
ActulPUNE IN VIGOAREORDIN 671 28/11/2005 ART. 2
ActulREFERIRE LAORDIN 428 25/07/2005
ActulREFERIRE LALEGE 303 25/10/2005
ActulREFERIRE LADECIZIE 3 05/07/2005 ANEXA 4
ActulREFERIRE LAORDIN 892 22/12/2004
ActulREFERIRE LAHG 738 03/07/2003 ART. 5
ActulREFERIRE LAPROTOCOL 3 01/02/1993
ActulREFERIRE LAACORD 01/02/1993
ART. 1INLOCUIESTE PEORDIN 892 22/12/2004 ANEXA 1
ART. 1MODIFICA PEORDIN 892 22/12/2004 ANEXA 1
ANEXA 1INLOCUIESTE PEORDIN 428 25/07/2005 ANEXA 1
ANEXA 1INLOCUIESTE PEORDIN 892 22/12/2004 ANEXA 1
Acte care fac referire la acest act:

SECTIUNE ACTREFERIT DEACT NORMATIV
ART. 2INTRAT IN VIGOAREORDIN 671 28/11/2005

pentru modificarea Ordinului ministrului economiei şi comerţului nr. 892/2004 privind deschiderea unor contingente tarifare la importul în România al unor produse agricole originare din Uniunea Europeană (UE) şi modul de administrare a acestor contingente în anul 2005, cu modificările ulterioare



În baza prevederilor art. 3, 5 şi ale anexei nr. IV la Decizia nr. 3/2005 a Consiliului de Asociere România – Uniunea Europeană privind îmbunătăţirea regimului comerţului cu produse agricole transformate, prevăzute în Protocolul nr. 3 la Acordul european, semnată la Bruxelles la 5 iulie 2005, ratificată prin Legea nr. 303/2005,în temeiul prevederilor art. 5 alin. (6) din Hotărârea Guvernului nr. 738/2003 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Economiei şi Comerţului, cu modificările şi completările ulterioare,luând în considerare prevederile Ordinului ministrului economiei şi comerţului nr. 428/2005 pentru modificarea şi completarea Ordinului ministrului economiei şi comerţului nr. 892/2004 privind deschiderea unor contingente tarifare la importul în România al unor produse agricole originare din Uniunea Europeană (UE) şi modul de administrare a acestor contingente în anul 2005,ministrul economiei şi comerţului emite următorul ordin: + 
Articolul IOrdinul ministrului economiei şi comerţului nr. 892/2004 privind deschiderea unor contingente tarifare la importul în România al unor produse agricole originare din Uniunea Europeană (UE) şi modul de administrare a acestor contingente în anul 2005, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.272 din 30 decembrie 2004, cu modificările ulterioare, se modifică după cum urmează:– Anexa "Lista actualizată a contingentelor tarifare pentru importul în România al unor produse agricole originare din Uniunea Europeană" se înlocuieşte cu "Lista contingentelor tarifare preferenţiale pentru importul în România al unor produse agricole originare din Uniunea Europeană", prevăzută în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.
 + 
Articolul IIPrezentul ordin intră în vigoare la data de 1 decembrie 2005 şi se aplică până la data de 31 decembrie 2005, inclusiv.Ministrul economiei şi comerţului,Codruţ Ioan ŞereşBucureşti, 28 noiembrie 2005.Nr. 671.
 + 
Anexa LISTAcontingentele tarifare preferenţiale pentru importul în Româniaal unor produse agricole originare din Uniunea Europeana*Font 8*───┬───────────┬───────────────────────────────────┬──────────────────┬────────────┬──────┬────────────┐Nr.│ Pozitia │ Denumirea mărfii │ Contingente │ Data │Taxa │ Procent │crt│ tarifară │ │ tarifare │deschiderii │vamala│ maxim/ │   │ │ │ (tone) │conţin- │apli- │ cantitate│   │ │ │ │gentului │cata │ maxima │   │ │ │ │ │(%) │ de │   │ │ │ │ │ │ alocare │   │ │ │ │ │ │ (%/to) │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤ 1.│0102 90 51 │Juninci şi vaci cu o greutate ce │6.250 capete │01.08.2005 │15 │2,4/150 cap.│   │0102 90 59 │depăşeşte 300 kg │ │ │ │ │   │0102 90 61 │ │ │ │ │ │   │0102 90 71 │ │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤ 2.│0103 92 19 │Porci domestici vii cu o greutate │5.833 │01.08.2005 │15 │0,343/20 │   │ │depăşind 50 kg (exceptând cei care │ │ │ │ │   │ │au fătat cel puţin o dată şi cu o │ │ │ │ │   │ │greutate depăşind 180 kg şi cei din│ │ │ │ │   │ │rase pure destinate reproducerii) │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤ 3.│0201 │Carne de boovina, proaspătă, │4.000 din care: │01.01.2005 │ex │ │   │0202 │refrigerată sau congelată │3.600 tradiţionali│ │ │ │   │ │ │400 nou-veniţi │ │ │ 0,56/20 │   │ │ │ │ │ │ 5/20 │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤ 4.│0203 22 │Carne de porc domestic, proaspătă, │9.583 │01.08.2005 │ex │ 0,417/40 │   │0203 29 │refrigerată sau congelată │ │ │ │ │   │0210 11 │ │ │ │ │ │   │0210 12 │ │ │ │ │ │   │0210 19 │ │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤ 5.│0206 10 95 │Muşchiul gros şi muşchiul subţire │100 din care : │01.01.2005 │ex │ │   │ │ai diafragmei de bovine, proaspeţi │80 tradiţionali │ │ │ 25/20 │   │ │sau refrigeraţi │20 nou-veniţi │ │ │ 100/20 │   │0206 29 91 │Muşchiul gros şi muşchiul subţire │ │ │ │ │   │ │al diafragmei de bovine, congelaţi │ │ │ │ │   │0210 20 │Carne de bovine, sărată, în │ │ │ │ │   │ │saramură, uscată sau afumată │ │ │ │ │   │0210 99 51 │Muşchiul gros şi muşchiul subţire │ │ │ │ │   │ │al diafragmei de bovine │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤ 6.│0207 │Carne şi organe comestibile de │2.350 din care: │01.01.2005 │ex │ │   │ │pasăre de la grupa 0105 │2.110 tradiţionali│ │ │ 0,95/20 │   │ │ │240 nou-veniţi │ │ │ 8,3/20 │   │ │ ├──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤   │ │ │2.000 din care: │01.07.2005 │ex │ │   │ │ │1.800 tradiţionali│ │ │ 1,11/20 │   │ │ │200 nou-veniţi │ │ │ 10/20 │   │ │ ├──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤   │ │ │1.937 din care: │01.08.2005 │ex │ │   │ │ │1.237 tradiţionali│ │ │ 1,61/20 │   │ │ │700 nou-veniţi │ │ │ 2,86/20 │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤ 7.│0209 00 11 │Slănină de porc, refrigerată sau │354 │01.08.2005 │20 │ 5,65/20 │   │ │congelată, în saramură │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤ 8.│0402 10 19 │Lapte şi smântână, praf sau sub │1.500 │01.01.2005 │15 │1,34/20 │   │0402 21 11 │ alte forme solide │ │ │18,8 │ │   │0402 21 19 │ │ │ │18,8 │ │   │0402 21 91 │ │300* │01.08.2005 │ ex │ 6,66/20 │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤ 9.│0403 10 11 │Iaurturi nearomatizate fară adaos │416 │01.08.2005 │ ex │ 4,81/20 │   │la │de fructe sau de cacao │ │ │ │ │   │0403 10 39 │ │ │ │ │ │   │0403 90 11 │Altele, nearomatizate şi fără adaos│ │ │ │ │   │la │de fructe sau cacao │ │ │ │ │   │0403 90 69 │ │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤10.│0405 10 │Unt şi alte grăsimi provenind din │1.900 din care: │ │ │ │   │0405 90 │lapte │950 │01.01.2005 │18,8 │ 2,1/20 │   │ │ │950 │01.07.2005 │18,8 │ 2,1/20 │   │ │ │0** │01.08.2005 │ex │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤11.│0406 │Brânzeturi şi caşuri │2.900 din care: │ │ │ │   │ │ │1.450 │01.01.2005 │ex │ 1,38/20 │   │ │ │1.450 │01.07.2005 │ex │ 1,38/20 │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤12.│0407 00 11 │Ouă de pasăre pentru clocit │870 │01.08.2005 │ex │1,724/15 │   │0407 00 19 │ │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤13.│0407 00 30 │Altele │100 │01.08.2005 │ex │ 15/15 │   │0408 11 80 │Ouă de păsări fără coajă │ │ │ │ │   │0408 19 81 │ │ │ │ │ │   │0408 19 89 │ │ │ │ │ │   │0408 91 80 │ │ │ │ │ │   │0408 99 80 │ │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤14.│0701 90 10 │Cartofi, proaspeţi sau refrigeraţi,│20.000 │01.01.2005 │18,8 │ 0,3/60 │   │0701 90 50 │alţii decât cei pentru sămânţă şi │5.833* │01.08.2005 │ ex │ 0,103/60 │   │0701 90 90 │alţii decât cei destinaţi │ │ │ │ │   │ │fabricării amidonului │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤15.│0702 00 00 │Roşii │125 │01.08.2005 │ex │8/10 │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤16.│0703 10 19 │Ceapă, proaspătă sau refrigerată │2.083 │01.08.2005 │ex │ 1,92/40 │   │ │(exceptând seminţele) │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤17.│0706 10 00 │Morcovi şi napi, proaspeţi sau │416 │01.08.2005 │ex │ 4,8/20 │   │ │refrigeraţi │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤18.│0706 90 10 │Ţelină (ţelină de rădăcină sau │104 │01.08.2005 │ex │ 9,61/10 │   │ │ţelină nemţească), proaspătă sau │ │ │ │ │   │ │refrigerată │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤19.│0707 00 05 │Castraveţi, proaspeţi sau │83 │01.08.2005 │ex │ 12,048/10 │   │ │refrigeraţi │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤20.│0709 51 00 │Ciuperci de genul Agaricus, │125 │01.08.2005 │ex │ 6,4/8 │   │ │proaspete sau refrigerate │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤21.│0808 10 80 │Mere proaspete (cu excepţia celor │208 │01.08.2005 │ex │ 9,615/20 │   │ │pentru cidru în vrac de la 16 │ │ │ │ │   │ │septembrie – 15 decembrie şi │ │ │ │ │   │ │varietatea Golden Delicious şi │ │ │ │ │   │ │Granny Smith) │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤22.│0809 10 00 │Caise proaspete │83 │01.08.2005 │ex │12,048/10 │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤23.│ex 1001 │Grâu şi meslin, cu excepţia grâului│125.000 │01.01.2005 │ex │ 4/5000 │   │ │dur destinat însâmânţării │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤24.│1002 00 00 │Secară │30.000 │01.01.2005 │18,8 │ 2/600 │   │ │ │12.500 │01.08.2005 │ex │4,8/600 │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤25.│1003 00 00 │Orz │57.000 │01.01.2005 │18,8 │3,5/2.000 │   │1102 90 10 │Făină de orz │23.733 │01.08.2005 │ex │0,842/200 │   │1103 19 30 │Crupe şi grişuri din orz │ │ │ │ │   │1103 20 20 │Pelete din orz │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤26.│1004 00 00 │Ovăz │2.916 │01.08.2005 │ex │ 6,858/200 │   │1102 90 30 │Făină de ovăz │ │ │ │ │   │1103 19 40 │Crupe şi grişuri din ovăz │ │ │ │ │   │1103 20 30 │Pelete din ovăz │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤27.│1005 10 │Porumb destinat însămânţării │1.000 │01.01.2005 │ex │ 4/40 │   │ │ │2.427 │01.08.2005 │ex │ 1,65/40 │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤28.│1005 90 00 │Porumb, altul decât cel destinat │49.000 │01.01.2005 │ex │ 1,64/800 │   │ │însămânţării │19.916 │01.08.2005 │ex │ 2/400 │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤29.│1006 │Orez │10.000 │01.01.2005 │ex │ 1,0/100 │   │1102 30 00 │Făină de orez │4.000* │01.08.2005 │ex │2,5/100 │   │1103 19 50 │Crupe şi grişuri din orez │ │ │ │ │   │1103 20 50 │Pelete din orez │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤30.│1101 00 │Făină de grâu şi meslin │3.000 │01.01.2005 │ex │ 1,1/33 │   │1103 11 │Crupe şi grişuri din grâu │0 │01.08.2005 │ex │ │   │1103 20 60 │Pelete de grâu │16.666* │01.08.2005 │15 │0,198/33 │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤31.│1105 │Făină sau grişuri de cartofi │41 │01.08.2005 │ex │ 12,195/5 │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤32.│1107 │Malţ │10.000 │01.01.2005 │ex │ 5/500 │   │ │ │12.083 │01.08.2005 │ex │ 3,85/500 │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤33.│1507 10 90 │Ulei brut de soia │1.041 │01.08.2005 │ex │ 1,921/20 │   │1507 90 90 │Alt ulei de soia │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤34.│1517 10 90 │Margarina cu un conţinut de grăsimi│1.000 │01.01.2005 │18,75 │ 2/20 │   │ │mai mic de 10% (cu excepţia formei │370* │01.08.2005 │ ex │ 5,405/20 │   │ │lichide) │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤35.│1601 00 10 │Cârnaţi de ficat şi produse │468 │01.08.2005 │ex │ 2,136/10 │   │ │similare şi preparate alimentare │ │ │ │ │   │ │din acestea │ │ │ │ │   │1601 00 91 │Cârnaţi nepreparaţi din carne, │ │ │ │ │   │ │măruntaie sau sânge (excluzând │ │ │ │ │   │ │ficat) │ │ │ │ │   │1601 00 99 │Cârnaţi şi produse similare din │ │ │ │ │   │ │carne, măruntaie sau sânge şi │ │ │ │ │   │ │preparate alimentare pe baza │ │ │ │ │   │ │acestor produse (excluzând │ │ │ │ │   │ │cârnaţi din ficat şi cârnaţi │ │ │ │ │   │ │nepreparaţi) │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤36.│1602 10 00 │Preparate din carne omogenizată, │ 520 │01.08.2005 │15 │ 1,923/10 │   │ │măruntaie sau sânge, prezentate în │ │ │ │ │   │ │ambalaje de 250 g │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤37.│1602 31 la │Carne de pasăre, preparată sau │725 │01.01.2005 │ex │ 2,76/20 │   │1602 39 │conservată │167 │01.08.2005 │ex │ 11,978/20 │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤38.│1602 41 10 │Şuncă şi bucăţi din aceasta, de │885 │01.08.2005 │ex │ 2,259/20 │   │1602 42 10 │porc domestic │ │ │ │ │   │1602 49 11 │ │ │ │ │ │   │1602 49 13 │ │ │ │ │ │   │1602 49 15 │ │ │ │ │ │   │1602 49 30 │ │ │ │ │ │   │1602 49 50 │ │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤39.│1602 50 │Preparate din carne de bovine │500 │01.01.2005 │ex │ 4/20 │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤40.│1701 11 │Zahăr brut din trestie de zahăr │20.000 din care: │01.01.2005 │18,8 │ │   │1701 12 │Zahăr brut din sfeclă │18.000 tradiţionali │ │ 1,11/200 │   │1701 91 │Alt tip de zahăr │2.000 nou-veniţi │ │ │ 5/100 │   │1701 99 │Zahăr alb sau alt zahăr, fără adaos├──────────────────┤ ├──────┼────────────┤   │ │de aromatizanţi sau coloranţi │15.000 din care: │ │ 45 │ │   │ │ │14.000 tradiţionali │ │ 1,43/200 │   │ │ │1.000 nou-veniţi │ │ │ 10/100 │   │ │ ├──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤   │ │ │ 0** │01.08.2005 │ex şi │ │   │ │ │ │ │18,8 │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤41.│1806 32 10 │Ciocolată şi alte preparate │900*** │01.01.2005 │43,2 │ 2,3/20 │   │1806 90 19 │alimentare care conţin cacao │166,66 │01.12.2005 │ex │ 6/10 │   │1806 90 31 │ │ │ │ │ │   │1806 90 39 │ │ │ │ │ │   │1806 90 50 │ │ │ │ │ │   │1806 90 60 │ │ │ │ │ │───┼───────────┤ ├──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤42.│1806 90 70 │ │18,33 │01.12.2005 │ex │10/1,83 │   │1806 90 90 │ │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤43.│1901.20 00 │Amestecuri şi aluaturi pentru │16,66 │01.12.2005 │ex │ 12/2 │   │ │prepararea produselor de brutărie, │ │ │ │ │   │ │de patiserie sau a biscuiţilor de │ │ │ │ │   │ │la poziţia 19.05 │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤44.│1904 10 10 │Produse pe bază de cereale obţinute│16,66 │01.12.2005 │ex │ 12/2 │   │ │prin expandare sau prăjire, pe bază│ │ │ │ │   │ │de porumb │ │ │ │ │   │1904 20 91 │Preparate alimentare obţinute din │ │ │ │ │   │ │fulgi de cereale neprăjiţi sau din │ │ │ │ │   │ │amestecuri de fulgi de cereale │ │ │ │ │   │ │neprăjiţi şi din fulgi de cereale │ │ │ │ │   │ │prăjiţi sau de cereale expandate, │ │ │ │ │   │ │pe bază de porumb │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤45.│1905 20 10 │Turtă dulce cu un conţinut de │416,66 │01.12.2005 │ex │ 2,4/10 │   │ │zaharoză (inclusiv zahăr invertit │ │ │ │ │   │ │calculat în zaharoză), sub 30% din │ │ │ │ │   │ │greutate │ │ │ │ │   │1905.20 30 │Turtă dulce cu un conţinut de │ │ │ │ │   │ │zaharoză (inclusiv zahăr invertit │ │ │ │ │   │ │calculat în zaharoză), de minimum │ │ │ │ │   │ │30%, dar sub 50% din greutate │ │ │ │ │   │1905 31 11 │Biscuiţi la care s-au adăugat │ │ │ │ │   │ │îndulcitori, acoperiţi sau glasaţi │ │ │ │ │   │ │complet sau parţial cu ciocolată │ │ │ │ │   │ │sau cu alte preparate care conţin │ │ │ │ │   │ │cacao, în ambalaje directe, cu un │ │ │ │ │   │ │conţinut net de maximum 85 g │ │ │ │ │   │1905 31 19 │Altele │ │ │ │ │   │1905 31 91 │Sandwich de biscuiţi │ │ │ │ │   │1905 31 99 │Altele │ │ │ │ │   │1905 32 │Vafe şi alveole │ │ │ │ │   │1905 90 45 │Biscuiţi │ │ │ │ │   │1905 90 55 │Produse extrudate sau expandate, │ │ │ │ │   │ │sărate sau aromatizate │ │ │ │ │   │1905 90 60 │Altele, la care s-au adăugat │ │ │ │ │   │ │îndulcitori │ │ │ │ │   │1905 90 90 │Altele │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤46.│2001 10 00 │Castraveţi şi castraveciori, │833 │01.08.2O05 │ex │ 1,2/10 │   │2001 90 70 │preparaţi sau conservaţi în oţet │ │ │ │ │   │2001 90 93 │sau acid acetic │ │ │ │ │   │2001 90 99 │ │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤47.│2002 │Roşii preparate sau conservate, │833 │01.08.2005 │ex │ 1,2/10 │   │ │altfel decât în oţet sau acid │ │ │ │ │   │ │acetic │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤48.│2004 10 91 │Cartofi preparaţi sau conservaţi │13,75 │01.12.2005 │ex │ 7,2/1 │   │ │altfel decât în oţet sau acid │ │ │ │ │   │ │acetic, congelaţi, alţii decât │ │ │ │ │   │ │produsele de la poziţia 2006, │ │ │ │ │   │ │sub formă de faina, gris sau fulgi │ │ │ │ │   │2005 20 10 │Cartofi preparaţi sau conservaţi │ │ │ │ │   │ │altfel decât în oţet sau acid │ │ │ │ │   │ │acetic, necongelaţi, alţii decât │ │ │ │ │   │ │produsele de la poziţia 2006, │ │ │ │ │   │ │sub formă de făină, griş sau fulgi │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤49.│2005 20 20 │Cartofi preparaţi sau conservaţi, │104 │01.08.2005 │ex │9,615/10 │   │2005 20 80 │altfel decât în oţet sau acid │ │ │ │ │   │ │acetic, necongelaţi, alţii decât │ │ │ │ │   │ │cei de la grupa 2006 │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤50.│2005 40 00 │Mazăre preparată sau conservată, │500 │01.08.2005 │ ex │ 4/20 │   │ │altfel decât în oţet sau acid │ │ │ │ │   │ │acetic, necongelată, alta decât │ │ │ │ │   │ │produsele de la grupa 2006 │ │ │ │ │   │2005 51 00 │Fasole boabe │ │ │ │ │   │2005 59 00 │Altele │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤51.│2005 70 │Măsline preparate sau conservate │5.000 │01.01.2005 │ex │ 2/100 │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤52.│2007 10 10 │Gemuri, jeleuri de fructe, │208 │01.08.2005 │ex │ 4,81/10 │   │2007 10 99 │marmelade │ │ │ │ │   │2007 99 10 │ │ │ │ │ │   │2007 99 20 │ │ │ │ │ │   │2007 99 31 │ │ │ │ │ │   │2007 99 33 │ │ │ │ │ │   │2007 99 39 │ │ │ │ │ │   │2007 99 55 │ │ │ │ │ │   │2007 99 57 │ │ │ │ │ │   │2007 99 91 │ │ │ │ │ │   │2007 99 98 │ │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤53 │2009 50 10 │Suc de roşii │41 │01.08.2005 │ex │ 12,195/5 │   │2009 50 90 │ │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤54.│2009 61 10 │Suc de struguri (inclusiv must) │416 │01.08.2005 │ex │ 4,807/20 │   │2009 61 90 │nefermentat şi fără adaos de alcool│ │ │ │ │   │ │cu sau fără adaos de zahăr sau │ │ │ │ │   │ │alţi îndulcitori │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤55.│2009 80 11 │Suc de pere, nefermentat şi fără │125 │01.08.2005 │ex │ 12,8/16 │   │2009 80 19 │adaos de alcool, cu sau fără adaos │ │ │ │ │   │2009 80 35 │de zahăr sau alţi îndulcitori │ │ │ │ │   │2009 80 38 │ │ │ │ │ │   │2009 80 50 │ │ │ │ │ │   │2009 80 61 │ │ │ │ │ │   │2009 80 63 │ │ │ │ │ │   │2009 80 69 │ │ │ │ │ │   │2009 80 71 │ │ │ │ │ │   │2009 80 79 │ │ │ │ │ │   │2009 80 86 │ │ │ │ │ │   │2009 80 89 │ │ │ │ │ │   │2009 80 95 │ │ │ │ │ │   │2009 80 96 │ │ │ │ │ │   │2009 80 99 │ │ │ │ │ │   │2009 90 11 │ │ │ │ │ │   │2009 90 19 │ │ │ │ │ │   │2009 90 21 │ │ │ │ │ │   │2009 90 29 │ │ │ │ │ │   │2009 90 31 │ │ │ │ │ │   │2009 90 39 │ │ │ │ │ │   │2009 90 51 │ │ │ │ │ │   │2009 90 59 │ │ │ │ │ │   │2009 90 94 │ │ │ │ │ │   │2009 90 96 │ │ │ │ │ │   │2009 90 98 │ │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤56.│2102.30.00 │Praf de copt preparat │ 4,58 │01.12.2005 │ex │ 21,8/1 │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤57.│2104 10 10 │Preparate pentru supe, ciorbe sau │ 100 │01.12.2005 │ex │ 5/5 │   │ │supe cremă; supe, ciorbe sau supe │ │ │ │ │   │ │cremă preparate, uscate │ │ │ │ │   │2104 10 90 │Altele │ │ │ │ │   │2104 20 00 │Preparate alimentare compuse │ │ │ │ │   │ │omogenizate │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤58.│2105 00 10 │Îngheţată │160 │01.01.2005 │41,3 │ 10/16 │   │ │ │13,33 │01.12.2005 │ex │ 3,8/0,5 │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤59.│2202 │Ape, inclusiv ape minerale şi ape │416,66 │01.12.2005 │ ex │ 4,8/20 │   │ │gazeificate, care conţin zahăr sau │ │ │ │ │   │ │alţi îndulcitori sau aromatizate │ │ │ │ │   │ │şi alte băuturi nealcoolice, │ │ │ │ │   │ │excluzând sucurile de fructe sau │ │ │ │ │   │ │de legume de la poziţia 2009 │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤60.│2203.00.01 │Bere │70.000 hl │01.01.2005 │55 │0,71/500 hl │   │2203 00 09 │ │1.191,66 hl │01.12.2005 │ex │4,2/50 hl │   │2203 00 10 │ │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤61.│2209 00 11 │Oţet de vin, în recipiente de │ 416 │01.08.2005 │ex │ 4,807/20 │   │ │maximum 2 l │ │ │ │ │   │2209 00 19 │Oţet de vin, în recipiente de peste│ │ │ │ │   │ │2 l │ │ │ │ │   │2209 00 91 │Oţet sau înlocuitori de oţet │ │ │ │ │   │ │comestibil obţinuţi din acid │ │ │ │ │   │ │acetic, în recipiente de maximum │ │ │ │ │   │ │2 l (excluzând oţetul de vin) │ │ │ │ │   │2209 00 99 │Oţet sau înlocuitori de oţet │ │ │ │ │   │ │comestibil obţinuţi din acid │ │ │ │ │   │ │acetic, în recipiente de peste 2 l │ │ │ │ │   │ │(excluzând oţetul de vin) │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤62.│2309 10 │Mâncare pentru câini sau pisici │4.583 │01.08.2005 │ex │ 2,182/100 │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤63.│2401 cu │Tutun neprelucrat │2.500 │01.01.2005 │18,8 │ 2,5/62,5 │   │excepţia │ │1.776* │01.08.2005 │ex │3,519/62,5 │   │2401 30 00 │ │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤64 │ex │Nervuri de tutun │ 208 │01.08.2005 │ex │ 4,8/10 │   │2401 30 00 │ │ │ │ │ │───┼───────────┼───────────────────────────────────┼──────────────────┼────────────┼──────┼────────────┤65 │2403 │Alte tutunuri şi înlocuitori de │11,25 │01.12.2005 │ 60 │ 8,89/1 │   │ │tutun prelucrate; tutunuri │ │ │ │ │   │ │"omogenizate" sau "reconstituite"; │ │ │ │ │   │ │extracte şi esenţe de tutun │ │ │ │ │───┴───────────┴───────────────────────────────────┴──────────────────┴────────────┴──────┴────────────┘––––-* Contingent compus din cantitatea ce se realizează după 1.08.2005 din certificate de import eliberate anterior acestei date, la care se adaugă cantităţile din certificatele de import eliberate după 1.08.2005.** Pentru cantităţile aferente, certificatele de import eliberate înainte de august 2005, cu valabilitate după această dată, taxa vamală va fi cea înscrisă în coloana (5), conform perioadei, începând cu 1.08.2005.*** Contingent valabil până la 01.12.2005, inclusiv pentru poziţiile tarifare 1806 90 70 şi 1806 90 90.––––-

Abonati-va
Anunțați despre
0 Discuții
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
0
Opinia dvs. este importantă, adăugați un comentariu.x