ORDIN nr. 5 din 12 ianuarie 2007

Redacția Lex24
Publicat in Repertoriu legislativ, 21/11/2024


Vă rugăm să vă conectați la marcaj Închide

Informatii Document

Emitent: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE
Publicat în: MONITORUL OFICIAL nr. 36 din 18 ianuarie 2007
Actiuni Suferite
Actiuni Induse
Refera pe
Referit de
Nu exista actiuni suferite de acest act
Nu exista actiuni induse de acest act
Acte referite de acest act:

SECTIUNE ACTREFERA PEACT NORMATIV
ActulREFERIRE LAOUG 124 21/12/2006 ART. 19
ActulREFERIRE LAHG 155 03/03/2005
Acte care fac referire la acest act:

SECTIUNE ACTREFERIT DEACT NORMATIV
ActulREFERIT DEORDIN 72 09/02/2007

pentru stabilirea Listei cantităţilor specifice ale produselor agroalimentare deţinute în stoc la 1 ianuarie 2007, a caror depasire creeaza obligaţia transmiterii declaratiilor de stoc



Având în vedere prevederile art. 19 alin. (2) din Ordonanţa de urgenta a Guvernului nr. 124/2006 privind stocurile excedentare de zahar, produse zaharoase şi alte produse agroalimentare,în temeiul prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 155/2005 privind organizarea şi functionarea Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, cu modificările şi completările ulterioare,vazand Referatul de aprobare al Directiei generale de strategii agroalimentare nr. 81.299 din 22 decembrie 2006,ministrul agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale emite prezentul ordin. + 
Articolul 1Se aprobă Lista cantităţilor specifice ale produselor agroalimentare deţinute în stoc la 1 ianuarie 2007, a caror depasire creeaza obligaţia transmiterii declaratiilor de stoc, prevăzută în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.
 + 
Articolul 2Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.Ministrul agriculturii,pădurilor şi dezvoltării rurale,Dan Stefan MotreanuBucureşti, 12 ianuarie 2007.Nr. 5.
 + 
Anexa LISTAcantităţilor specifice ale produselor agroalimentare deţinute în stocla 1 ianuarie 2007, a caror depasire creeaza obligaţiatransmiterii declaratiilor de stoc

*Font 9*
Nr.
crt.
Codul
tarifar
Denumirea marfii

Canti-
tate
-tone-
1. 0201 10 00 Carne de bovine, proaspata sau refrigerata, carcase şi semicarcase 10
2. 0201 20 Carne de bovine proaspata sau refrigerata, nedezosată 10
3. 0201 30 00 Carne de bovine proaspata sau refrigerata, dezosata 10
4. 0202 10 00 Carne de bovine congelata, carcase şi semicarcase 10
5. 0202 20 Carne de bovine congelata, nedezosată 30
6. 0202 30 Carne de bovine congelata, dezosata 30
7. 0203 11 Carne de porc proaspata sau refrigerata, carcase şi semicarcase 30
8.

0203 12

Carne de porc proaspata sau refrigerata, jamboane, spete şi părţi
din acestea, nedezosate
30

9. 0203 19 Alte părţi de carne de porc, proaspata sau refrigerata 30
10. 0203 21 Carne de porc congelata, carcase şi semicarcase 30
11.

0203 22

Carne de porc congelata, jamboane, spete şi părţi din acestea,
nedezosate
30

12. 0203 29 Alte părţi de carne de porc congelata 30
13.

0204

Carne de animale din speciile ovine sau caprine, proaspata,
refrigerata sau congelata
30

14. 0207 13 Carne şi organe de cocosi şi de gaini, proaspete sau refrigerate 10
15. 0207 14 Carne şi organe de cocosi şi de gaini, congelate 10
16. 0207 26 Carne şi organe de curcani şi de curci, proaspete sau refrigerate 10
17. 0207 27 Carne şi organe de curcani şi de curci, congelate 10
18.

0209 00

Slanina fără părţi slabe, grasime de porc şi de pasare, netopite
şi nici altfel extrase, proaspete, refrigerate, congelate, sarate
sau în saramura, uscate sau afumate
10

19.

0210

Carne şi organe comestibile, sarate sau în saramura, uscate sau
afumate; faina şi pudra, comestibile, de carne sau de organe
10

20.

0401

Lapte şi smantana din lapte, neconcentrate, fără adaos de zahar
sau alti indulcitori
10

21.

0402 10

Lapte şi smantana din lapte, pudra, granule sau alte forme
solide, cu adaos de zahar sau alti indulcitori, cu un continut de
grasimi de maximum 1,5% din greutate
5

22.

0402 21

Lapte şi smantana din lapte, pudra, granule sau alte forme
solide, fără adaos de zahar sau alti indulcitori, cu un continut
de grasimi peste 1,5% din greutate
5

23.

0402 91

Lapte şi smantana din lapte, concentrate, fără adaos de zahar
sau alti indulcitori
5

24.

0402 99

Lapte şi smantana din lapte, cu adaos de zahar sau alti
indulcitori
10

25.

0403

Lapte acru, lapte şi smantana covasite, iaurt, chefir şi alte
sortimente de lapte şi smantana fermentate sau acrite, chiar
concentrate, sau cu adaos de zahar sau alti indulcitori, sau
aromatizate, sau cu adaos de fructe sau cacao
5

26.

0404

Zer, chiar concentrat sau cu adaos de zahar sau de alti
indulcitori; produse obtinute din compusi naturali ai laptelui,
chiar cu adaos de zahar sau alti indulcitori, nedenumite şi
necuprinse în altă parte
5

27.

0405

Unt şi alte grasimi provenind din lapte; pasta din lapte pentru
tartine
10

28. 0406 Branza şi cas 10
29. 0407 00 Oua de păsări, în coaja, proaspete, conservate sau fierte 1500*1
30.

0408

Oua de păsări, fără coaja şi galbenusuri de ou, proaspete, uscate,
fierte în apa sau în abur, turnate în forma, congelate sau altfel
conservate, chiar dacă sunt cu adaos de zahar sau de alti
indulcitori
0,5

31. 0703 20 00 Usturoi 0,5
32. 0711 51 00 Ciuperci din genul Agaricus 1,5
33. 1001 Grau şi meslin 500
34. 1002 00 00 Secara 500
35. 1003 00 Orz 100
36. 1004 00 00 Ovaz 100
37. 1005 Porumb 500
38. 1006 10 Orez nedecorticat (orez paddy) 100
39. 1006 20 Orez decorticat (orez cargo sau orez brun) 50
40. 1006 30 Orez semialbit sau albit, chiar sticlos sau glasat 50
41. 1006 40 Orez sub forma de sparturi 50
42. 1007 00 Boabe de sorg 50
43.

1008

Hrisca, mei, seminte de iarba-canarasului (Phalaris Canariensis);
alte cereale
50

44. 1101 00 Faina de grau sau de meslin 50
45. 1102 Faina de cereale, alta decat de grau sau de meslin 10
46. 1103 Crupe, gris şi aglomerate sub forma de pelete, din cereale 10
47.

1104

Boabe de cereale altfel prelucrate (de exemplu decojite, presate,
sub forma de fulgi, lustruite, taiate sau zdrobite), cu excepţia
orezului de la pozitia 1006; germeni de cereale, intregi, presati,
sub forma de fulgi sau zdrobiti, prezentat la pozitia 1006,
embrioanele granelor intregi, zdrobite, facute fulgi sau tocate
5

48. 1107 Malt, chiar prajit 50
49. 1108 Amidon şi fecule; inulina 5
50. 1109 00 00 Gluten de grau, chiar uscat 5
51. 1501 00 Grasime de porc (inclusiv untura) şi grasime de pasare 15
52.

1509

Ulei de masline şi fractiunile lui, chiar rafinate, dar
nemodificate chimic
1,5

53.

1510 00

Alte uleiuri şi fractiunile lor, obtinute numai din masline, chiar
rafinate, dar nemodificate chimic şi amestecurile acestor uleiuri
sau fractiuni cu uleiuri sau fractiuni de la pozitia 1509
0,5

54.

1517

Margarina; amestecuri sau preparate alimentare din grasimi sau
din uleiuri animale sau vegetale sau din fractiuni ale diferitelor
grasimi sau uleiuri, altele decat grasimile şi uleiurile
alimentare şi fractiunile acestora de la pozitia 1516
5

55.

1601 00

Carnati, carnaciori, salamuri şi produse similare, din carne, din
organe sau din sange; preparate alimentare pe baza acestor produse
5

56.

1602 32

Preparate şi conserve din carne sau din organe de cocosi sau gaini
(specia Gallus domesticus)
10

57.

1602 39

Preparate şi conserve din carne sau din organe de alte păsări de
curte
10

58. 1602 42 Preparate şi conserve din spete şi părţi din acestea, de porcine 10
59. 1602 50 Preparate şi conserve din carne sau din organe de bovine 10
60.

1602 90

Preparate şi conserve din carne sau din organe de alte animale
decat păsări, porcine şi bovine
10

61.

1702 30*2)

Glucoza şi sirop de glucoza, care nu contine fructoza sau cu un
continut de fructoza sub 20% din greutate, în stare uscata
5

62.

1702 40*3)

Glucoza şi sirop de glucoza cu un continut de fructoza de minimum
20%, dar sub 50% din greutate, în stare uscata, cu excepţia
zaharului invertit
5

63. 1702 90 10 Maltoza chimic pura 1,5
64. 1702 90 50 Maltodextrine şi sirop de maltodextrine 0,5
65.

1702 90 75

Zaharuri şi melase, caramelizate, sub forma de pudra, care conţin
mai puţin de 50% din greutate zaharoza
15

66.

1702 90 79

Zaharuri şi melase, caramelizate, sub forma lichida, care conţin
în stare uscata mai puţin de 50% din greutate zaharoza
0,5

67.

1901 90 99

Preparate alimentare din faina, crupe, gris, amidon sau fecule,
care nu conţin cacao sau care conţin cacao intr-o proportie de
sub 40% din greutate, calculată pe o baza complet degresata,
care conţin în greutate nu mai puţin de 1,5% grasimi provenite
din lapte, nu mai puţin de 5% zaharoza (inclusiv zahar invertit)
sau izoglucoza, nu mai puţin de 5% glucoza, amidon sau fecule,
incluzând preparatele alimentare sub forma de pudra de la
pozitiile de la 04.01 până la 04.04, nedenumite şi necuprinse în
altă parte
5

68. 2003 10 20 Ciuperci din genul Agaricus conservate provizoriu, complet fierte 1,5
69. 2003 10 30 Ciuperci din genul Agaricus altfel conservate 1
70.

2008 20

Ananas preparat sau conservat, cu sau fără adaos de zahar sau
de alti indulcitori sau de alcool
5

71.

2008 30 55

Mandarine, inclusiv tangerine şi satsumas; clementine, wilkings
şi alti hibrizi similari de citrice, preparate sau conservate, cu
adaos de zahar, în ambalaje directe, cu un continut net peste 1 kg
5

72.

2008 30 75

Mandarine, inclusiv tangerine şi satsumas; clementine, wilkings
şi alti hibrizi similari de citrice, preparate sau conservate, cu
adaos de zahar, în ambalaje directe, cu un continut net de maximum
1 kg
5

73. 2009 11 Suc de portocale congelat 5
74. 2009 19 Suc de portocale necongelat, cu o valoare Brix peste 20 5
75.

2106 90 98
*4)

Preparate alimentare nedenumite şi necuprinse în altă parte, care
conţin nu mai puţin de 1,5% grasimi din lapte, nu mai puţin de 5%
zaharoza sau izoglucoza, sau nu mai puţin de 5% glucoza, amidon
sau fecule
5

76. 2204 30 Alte musturi de struguri 1,5
77. 2207 10 00 Alcool etilic nedenaturat cu titru alcoolic volumic de minim 80% 20
78.

2207 20 00

Alcool etilic denaturat şi alte distilate denaturate, de orice
concentraţie
10

79.

2208 90 91

Alcool etilic nedenaturat cu titru alcoolic volumic de maximum
80% vol prezentat în recipiente cu un continut de maximum 2 l
1

80.

2208 90 99

Alcool etilic nedenaturat cu titru alcoolic volumic de maximum
80% vol prezentat în recipiente cu un continut peste 2 l
1

    *1) mii bucăţi
    *2) cu excepţia 1702 30 10
    *3) cu excepţia 1702 40 10
    *4) numai produsele cu un continut de lapte peste 40%

––––-

Abonati-va
Anunțați despre
0 Discuții
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
0
Opinia dvs. este importantă, adăugați un comentariu.x