ORDIN nr. 459 din 17 iulie 2008

Redacția Lex24
Publicat in Repertoriu legislativ, 23/11/2024


Vă rugăm să vă conectați la marcaj Închide

Informatii Document

Emitent: MINISTERUL AGRICULTURII SI DEZVOLTARII RURALE
Publicat în: MONITORUL OFICIAL nr. 550 din 21 iulie 2008
Actiuni Suferite
Actiuni Induse
Refera pe
Referit de
Nu exista actiuni suferite de acest act
Actiuni induse de acest act:

Alegeti sectiunea:
SECTIUNE ACTTIP OPERATIUNEACT NORMATIV
ART. 1INLOCUIESTE PEORDIN 849 17/11/2004 ANEXA 3
ANEXA 1INLOCUIESTE PEORDIN 849 17/11/2004 ANEXA 3
Acte referite de acest act:

Alegeti sectiunea:
SECTIUNE ACTREFERA PEACT NORMATIV
ActulREFERIRE LAHG 385 25/04/2007
ActulREFERIRE LAHG 267 26/02/2004 ART. 7
ActulREFERIRE LAHG 267 26/02/2004 ART. 8
ActulREFERIRE LAHG 267 26/02/2004 ART. 9
ART. 1INLOCUIESTE PEORDIN 849 17/11/2004 ANEXA 3
ANEXA 1INLOCUIESTE PEORDIN 849 17/11/2004 ANEXA 3
 Nu exista acte care fac referire la acest act

pentru modificarea anexei nr. 3a) la Ordinul ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale nr. 849/2004 privind aprobarea modelelor de cereri de autorizare pentru activitatea de clasificare a carcaselor, a modelelor formularelor-tip pentru atestatul de clasificator şi pentru autorizaţia de clasificare şi a modelelor rapoartelor de clasificare şi registrului agenţiilor de clasificare



În baza Referatului Direcţiei politici de piaţă în sectorul zootehnic nr. 120.458/2008,având în vedere prevederile art. 7 alin. (2) şi (3), ale art. 8 alin. (2) şi (3) şi ale art. 9 alin. (2) din Hotărârea Guvernului nr. 267/2004 privind instituirea Sistemului de clasificare a carcaselor de porcine, bovine şi ovine, cu modificările şi completările ulterioare,văzând Adresa nr. 42/2008 a Comisiei de clasificare a carcaselor de porcine, bovine şi ovine, prin care se solicită modificarea Raportului de clasificare carcase porcine,în temeiul Hotărârii Guvernului nr. 385/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale,ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale emite următorul ordin: + 
Articolul IAnexa nr. 3a) la Ordinul ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale nr. 849/2004 privind aprobarea modelelor de cereri de autorizare pentru activitatea de clasificare a carcaselor, a modelelor formularelor-tip pentru atestatul de clasificator şi pentru autorizaţia de clasificare şi a modelelor rapoartelor de clasificare şi registrului agenţiilor de clasificare, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.127 din 30 noiembrie 2004, cu modificările ulterioare, se modifică şi se înlocuieşte cu anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.
 + 
Articolul IIPrezentul ordin intră în vigoare în 30 de zile de la publicare.
 + 
Articolul IIIPrezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale,Dacian CioloşBucureşti, 17 iulie 2008.Nr. 459.
 + 
Anexa [Anexa nr. 3a) la Ordinul nr. 849/2004]┌─────────────────────────────────────┬──────────────────────────────────────┐│COMISIA DE CLASIFICARE A CARCASELOR │ │├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤│ Nr. raport clasificare: │ Furnizor: ││ Săptămâna: │ C.U.I./C.N.P.: ││ Data sosirii: │ Cod de exploataţie A.N.S.V.S.A.: ││ Data abatorizării: │ Tatuaj lor: ││ Abator: │ Preţ negociat: ││ C.U.I./C.N.P.: │ ││ Cod abator A.N.S.V.S.A.: │ │├─────────────────────────────────────┼──────────────────────────────────────┤│ Agenţia de clasificare: │ Numele clasificatorului: │└─────────────────────────────────────┴──────────────────────────────────────┘                  RAPORT DE CLASIFICARE CARCASE PORCINE                                 Data:┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐│ INFORMAŢII INDIVIDUALE CARCASE │├────────────┬───────────┬─────────────────────┬──────────┬─────────┬─────────┤│ Nr. │ Greutate │Confiscări veterinare│ Greutate │ Procent │ Clasa de││sacrificare │ carcasă │ (kg) │ finală │ carne │ calitate││ │ (kg) ├──────────┬──────────┤ carcasă │ macră în│ a ││ │ │ + │ │ (kg) │ carcasă │carcasei │├────────────┼───────────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────┼─────────┤├────────────┼───────────┼──────────┼──────────┼──────────┼─────────┼─────────┤└────────────┴───────────┴──────────┴──────────┴──────────┴─────────┴─────────┘                      Totalizare carcase pe procent┌──────────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────┐│ ┌──────┬─────┬─────┬────┬──────┬────────┐│ ││ │ % │ Nr. │Greu-│Preţ│ Va- │ Pena- ││┌───────┬─────────────────────────┐││ │carne │car- │tate │ │loare │ lizare │││ Clasa │ Nr. carcase cu greutatea│││ │macră │case │ │ │ │ │││ │ între 60 şi 100 kg │││ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│├───────┼─────────────────────────┤││ │ ≤45 │ │ │ │ │ │││ E │ │││ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│├───────┼─────────────────────────┤││ │ 46 │ │ │ │ │ │││ U │ │││ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│└───────┴─────────────────────────┘││ │ 47 │ │ │ │ │ ││ ││ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ ││ │ 48 │ │ │ │ │ ││ Carcasele din acest raport au ││ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ fost clasificate de mine, la ││ │ 49 │ │ │ │ │ ││ abatorul menţionat mai sus. ││ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ Am folosit metoda ………….. ││ │ 50 │ │ │ │ │ ││ aparatul ………………….. ││ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ serie aparat ………………. ││ │ 51 │ │ │ │ │ ││ ││ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ Carcasele au fost prezentate ││ │ 52 │ │ │ │ │ ││ conform Normelor tehnice de ││ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ clasificare a carcaselor de ││ │ 53 │ │ │ │ │ ││ porci, aprobate prin Ordinul ││ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ ministrului agriculturii, ││ │ 54 │ │ │ │ │ ││ pădurilor şi dezvoltării rurale ││ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ nr. 457/2004 cu modificările ││ │ 55 │ │ │ │ │ ││ şi completările ulterioare. ││ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ ││ │ 56 │ │ │ │ │ ││ Preţul negociat pentru nivelul ││ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ de referinţă mi-a fost comunicat, ││ │ 57 │ │ │ │ │ ││ în scris, de abator înainte de ││ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ începerea clasificării. ││ │ 58 │ │ │ │ │ ││ ││ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ ││ │ 59 │ │ │ │ │ ││ ││ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ ││ │ 60 │ │ │ │ │ ││ ││ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ ││ │ 61 │ │ │ │ │ ││ Semnătura ││ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ ││ │ 62 │ │ │ │ │ ││ ││ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ ││ │ 63 │ │ │ │ │ ││ ││ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ ││ │ 64 │ │ │ │ │ ││ Ştampila ││ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ ││ │ ≥65 │ │ │ │ │ ││ ││ ├──────┼─────┼─────┼────┼──────┼────────┤│ ││ │TOTAL:│ │ │ │ │ ││ ││ └──────┴─────┴─────┴────┴──────┴────────┘│ │└──────────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┘Procentul mediu de carne: ………….. Greutatea medie:……….Porcii sacrificaţi au fost ………………. *)––-Notă *) Se va scrie provenienţa porcilor sacrificaţi astfel:– cumpăraţi;– din producţie proprie;– din prestări de servicii.––

Abonati-va
Anunțați despre
0 Discuții
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
0
Opinia dvs. este importantă, adăugați un comentariu.x