ORDIN nr. 4 din 6 februarie 2001

Redacția Lex24
Publicat in Repertoriu legislativ, 14/11/2024


Vă rugăm să vă conectați la marcaj Închide

Informatii Document

Emitent: MINISTERUL AGRICULTURII, ALIMENTATIEI SI PADURILOR
Publicat în: MONITORUL OFICIAL nr. 78 din 15 februarie 2001
Actiuni Suferite
Actiuni Induse
Refera pe
Referit de
Actiuni suferite de acest act:

SECTIUNE ACTTIP OPERATIUNEACT NORMATIV
ActulABROGAT DEORDIN 172 03/03/2004
Nu exista actiuni induse de acest act
Acte referite de acest act:

SECTIUNE ACTREFERA PEACT NORMATIV
ActulREFERIRE LAHG 12 04/01/2001
ActulREFERIRE LAHG 314 20/04/1999
ActulREFERIRE LALEGE 67 25/04/1997
Acte care fac referire la acest act:

SECTIUNE ACTREFERIT DEACT NORMATIV
ActulABROGAT DEORDIN 172 03/03/2004

privind aprobarea listei cuprinzând laboratoarele autorizate în vederea executării de analize pentru vinurile şi celelalte băuturi destinate exportului şi pentru cele cu denumire de origine, precum şi specialiştii desemnaţi să semneze documentele de atestare a calităţii vinurilor şi a celorlalte băuturi provenite din must şi vin destinate exportului, indicativul ştampilei şi zona de exercitare a acestei activităţi



Ministrul agriculturii, alimentaţiei şi pădurilor,vazand referatul de aprobare întocmit de Direcţia generală strategii şi politici în agricultura şi industria alimentara,în baza art. 74 din Regulamentul de aplicare a Legii viei şi vinului nr. 67/1997, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 314/1999, cu modificările şi completările ulterioare,în temeiul Hotărârii Guvernului nr. 12/2001 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii, Alimentaţiei şi Pădurilor,emite următorul ordin: + 
Articolul 1Se aprobă lista cuprinzând laboratoarele autorizate în vederea executării de analize pentru vinurile şi celelalte băuturi destinate exportului şi pentru cele cu denumire de origine, precum şi specialiştii desemnaţi să semneze documentele de atestare a calităţii vinurilor şi a celorlalte băuturi provenite din must şi vin destinate exportului, indicativul ştampilei şi zona de exercitare a acestei activităţi, prevăzută în anexa.
 + 
Articolul 2Specialiştii desemnaţi să semneze documentele de atestare a calităţii vinurilor şi a celorlalte băuturi provenite din must şi vin destinate exportului, prevăzuţi în anexa, nu pot semna aceste documente dacă ele provin de la unităţile la care îşi desfăşoară activitatea de baza.
 + 
Articolul 3Anexa face parte integrantă din prezentul ordin.
 + 
Articolul 4Direcţia generală strategii şi politici în agricultura şi industria alimentara va aduce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.
 + 
Articolul 5Prezentul ordin va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I.Ministrul agriculturii,alimentaţiei şi pădurilor,Ilie Sarbu
 + 
Anexa

   
  LISTA cuprinzând laboratoarele autorizate în vederea executării de analize pentru vinurile şi celelalte băuturi destinate exportului şi pentru cele cu denumire de origine, precum şi specialiştii desemnaţi să semneze documentele de atestare a calităţii vinurilor şi a celorlalte băuturi provenite din must şi vin destinate exportului, indicativul ştampilei şi zona de exercitare a acestei activităţi
           
    Laboratorul Numele şi prenumele specialiştilor Indicativul ştampilei Judeţele în care se exercită activitatea
  Laboratorul de oenologie al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Iaşi Valeriu V. Cotea Moldova – 01 Iaşi, Botoşani, Neamţ, Vaslui, Bacău, Vrancea, Brăila, Galaţi
    Costică Savin Moldova – 02
    Costache Georgel Moldova – 03
  Laboratorul de oenologie al Staţiunii de Cercetare şi Producţie Vitivinicolă Odobeşti Anghelache Gheorghe Moldova – 04
    Indreica Emil Moldova – 05
  Laboratorul de oenologie al Staţiunii de Cercetare şi Producţie Vitivinicolă Târgu Bujor    
  Laboratorul de oenologie al Staţiunii de Cercetare şi Producţie Vitivinicolă Murfatlar Marin Ghiţă Dobrogea – 01 Constanţa, Tulcea, Călăraşi, Ialomiţa, Prahova, Buzău, Ilfov, Municipiul Bucureşti, Giurgiu, Teleorman, Argeş, Dâmboviţa
    Stanca Corneliu Dobrogea – 02
    Stoian Viorel Muntenia – 01
  Laboratorul de oenologie al Institutului de Cercetări pentru Viticultură şi Vinificaţie Valea Călugărească Nămoloşanu Ioan Muntenia – 02
    Badea Petre Muntenia – 03
    Săvulescu Georgeta Muntenia – 04
    Vărăticeanu Gheorghe Muntenia – 05
  Laboratorul de oenologie al Staţiunii de Cercetare şi Producţie Vitivinicolă Ştefăneşti    
  Laboratorul de oenologie al Staţiunii Didactice Banu Mărăcine – Universitatea din Craiova Popa Aurel Oltenia – 01 Dolj, Olt, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi
    Baniţă Emilian Oltenia – 02
  Laboratorul de oenologie al Staţiunii de Cercetare şi Producţie Vitivinicolă Blaj Buia Ioan Transilvania – 01 Alba, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Sibiu, Timiş, Arad, Caraş-Severin, Sălaj, Bihor, Satu Mare
    Toader Ignat Transilvania – 02
    Crişan Dumitru Transilvania – 03
  Laboratorul de oenologie al Societăţii Comerciale "Cetatea de Baltă" Alba Iova Gheorghe Banat – 01
    Szikler Walther Banat – 02

––-

Abonati-va
Anunțați despre
0 Discuții
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
0
Opinia dvs. este importantă, adăugați un comentariu.x