ORDIN nr. 32 din 19 aprilie 2012

Redacția Lex24
Publicat in Repertoriu legislativ, 29/11/2024


Vă rugăm să vă conectați la marcaj Închide

Informatii Document

Emitent: AUTORITATEA NATIONALA SANITARA VETERINARA SI PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR
Publicat în: MONITORUL OFICIAL nr. 289 din 2 mai 2012
Actiuni Suferite
Actiuni Induse
Refera pe
Referit de
Nu exista actiuni suferite de acest act
Actiuni induse de acest act:

Alegeti sectiunea:
SECTIUNE ACTTIP OPERATIUNEACT NORMATIV
ART. 1INLOCUIESTE PEORDIN 57 24/06/2010 ANEXA 8
ART. 1MODIFICA PEORDIN 57 24/06/2010 ANEXA 8
ART. 1INLOCUIESTE PENORMA 24/06/2010 ANEXA 8
ART. 1MODIFICA PENORMA 24/06/2010 ANEXA 8
ANEXA 1INLOCUIESTE PEORDIN 57 24/06/2010 ANEXA 8
ANEXA 1INLOCUIESTE PENORMA 24/06/2010 ANEXA 8
Acte referite de acest act:

Alegeti sectiunea:
SECTIUNE ACTREFERA PEACT NORMATIV
ActulREFERIRE LAHG 1415 18/11/2009 ART. 3
ActulREFERIRE LAHG 1415 18/11/2009 ART. 4
ActulREFERIRE LALEGE 215 27/05/2004
ActulREFERIRE LAOG 42 29/01/2004 ART. 10
ActulREFERIRE LAOG 42 29/01/2004 ART. 18
ActulREFERIRE LAOG 42 29/01/2004 ART. 48
ART. 1INLOCUIESTE PEORDIN 57 24/06/2010 ANEXA 8
ART. 1MODIFICA PEORDIN 57 24/06/2010 ANEXA 8
ART. 1INLOCUIESTE PENORMA 24/06/2010 ANEXA 8
ART. 1MODIFICA PENORMA 24/06/2010 ANEXA 8
ANEXA 1INLOCUIESTE PEORDIN 57 24/06/2010 ANEXA 8
ANEXA 1INLOCUIESTE PENORMA 24/06/2010 ANEXA 8
 Nu exista acte care fac referire la acest act

pentru modificarea anexei nr. 8 la Norma sanitară veterinară privind procedura de autorizare sanitară veterinară a unităţilor care produc, procesează, depozitează, transportă şi/sau distribuie produse de origine animală, aprobată prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 57/2010, ca urmare a actualizării tarifelor în funcţie de rata inflaţiei din anul 2011



Văzând Referatul de aprobare nr. 710 din 7 martie 2012, întocmit de Direcţia juridică, litigii şi resurse umane din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor,având în vedere prevederile art. 10 lit. b), art. 18 alin. (5), precum şi ale art. 48 alin. (7) din Ordonanţa Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activităţii sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 215/2004, cu modificările şi completările ulterioare,în temeiul art. 3 alin. (3) şi art. 4 alin. (3) din Hotărârea Guvernului nr. 1.415/2009 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi a unităţilor din subordinea acesteia, cu modificările şi completările ulterioare,preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor emite următorul ordin: + 
Articolul IAnexa nr. 8 la Norma sanitară veterinară privind procedura de autorizare sanitară veterinară a unităţilor care produc, procesează, depozitează, transportă şi/sau distribuie produse de origine animală, aprobată prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 57/2010, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 462 din 6 iulie 2010, cu modificările ulterioare, se modifică şi se înlocuieşte cu anexa care face parte integrantă din prezentul ordin, ca urmare a actualizării tarifelor în funcţie de rata inflaţiei din anul 2011.
 + 
Articolul IIPrezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.Preşedintele AutorităţiiNaţionale Sanitare Veterinareşi pentru Siguranţa Alimentelor,Roatiş Cheţan RaduBucureşti, 19 aprilie 2012.Nr. 32.
 + 
Anexa (Anexa nr. 8 la norma sanitară veterinară)TARIFEpentru autorizarea sanitară veterinarăa unităţilor care produc, procesează,depozitează, transportă şi/saudistribuie produse de origine animală

Partea

Unitatea

Tariful
de
autori-
zare
– lei/
unitate
/obiec-
tiv –
I

Unităţi cu activităţi generale:
Depozit frigorific
Unitate de reambalare
Piaţă agroalimentară, piaţa angro, hală pentru desfacerea
produselor de origine animală
380
632

380

II

Carne de ungulate domestice:
Abator
Unitate de tranşare
632
505
III

Carne de pasăre şi lagomorfe:
Abator de păsări
Unitate de tranşare a cărnii de pasăre
632
505
IV

Carne de vânat de crescătorie:
Abator
Unitate de tranşare a cărnii de vânat
632
505
V

Carne de vânat sălbatic:
Unitate de manipulare
Unitate de tranşare
505
380
VI

Carne tocată, preparată şi carne separată mecanic:
Unitate pentru producerea cărnii tocate
Unitate de carne preparată
Unitate de carne separată mecanic
505
505
505
VII

Produse din carne:
Unitate de procesare
632
VIII

Moluşte bivalve vii:
Centru de colectare a moluştelor bivalve vii
Centru de purificare a moluştelor bivalve vii
380
380
IX

Peşte şi produse din pescuit:
Vas-fabrică
Vas-congelator
Unitate de produse proaspete din pescuit
Unitate de procesare a produselor din pescuit
Piaţa de licitaţie a peştelui şi produselor din pescuit
Piaţa de desfacere
Centru de colectare a peştelui
Fermă de acvacultură cu centru de colectare a peştelui
integrat
632
632
632
632
505
505
208

104

X

Lapte şi produse din lapte:
Centru de colectare a laptelui
Unitate de procesare a laptelui materie primă
Unitate de procesare a produselor lactate
127
632
559
XI

Ouă şi produse din ouă:
Centru de ambalare a ouălor
Unitate de producere ou lichid
Unitate de procesare a ouălor
380
632
632
XII

Pulpe de broască şi melci:
Unitate de procesare a pulpelor de broască şi a melcilor
632
XIII

Grăsimi animale, untură şi jumări:
Centru de colectare a grăsimilor animale
Unitate de procesare a grăsimilor animale
380
632
XIV

Stomacuri prelucrate, vezici şi intestine:
Unitate de procesare a stomacurilor, vezicilor şi
intestinelor
632
XV

Gelatină:
Centru de colectare a materiilor prime pentru gelatină
Unitate de producere a gelatinei
380
632
XVI

Colagen:
Centru de colectare a materiilor prime pentru colagen
Unitate de producere a colagenului
380
632
XVII

Alte activităţi:
Unitate de prelucrare a mierii de albine şi/sau a produselor
apicole
Şlep
Vagon frigorific
Navă-pescador
Aeronavă
Mijloace auto specializate
559
380
380
380
380
111

––

Abonati-va
Anunțați despre
0 Discuții
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
0
Opinia dvs. este importantă, adăugați un comentariu.x