ORDIN nr. 310 din 24 februarie 2014

Redacția Lex24
Publicat in Repertoriu legislativ, 02/12/2024


Vă rugăm să vă conectați la marcaj Închide

Informatii Document

Emitent: MINISTERUL AGRICULTURII SI DEZVOLTARII RURALE
Publicat în: MONITORUL OFICIAL nr. 144 din 27 februarie 2014
Actiuni Suferite
Actiuni Induse
Refera pe
Referit de
Nu exista actiuni suferite de acest act
Actiuni induse de acest act:

SECTIUNE ACTTIP OPERATIUNEACT NORMATIV
ART. 2ABROGA PEORDIN 32 21/01/2003 ART. 7
Acte referite de acest act:

Alegeti sectiunea:
SECTIUNE ACTREFERA PEACT NORMATIV
ActulREFERIRE LAHG 725 21/07/2010 ART. 7
ActulREFERIRE LAORDIN 143 16/06/2010
ActulREFERIRE LAHG 1068 23/09/2009 ART. 11
ActulREFERIRE LALEGE 29 05/03/2009
ActulREFERIRE LAOUG 103 03/09/2008
ART. 2ABROGA PEORDIN 32 21/01/2003 ART. 7
 Nu exista acte care fac referire la acest act

privind recunoaşterea Organizaţiei Interprofesionale Carne de Porc – O.I.C.P. ca organizaţie interprofesională pe filiera "carne de porc"



Având în vedere:– prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 103/2008 privind înfiinţarea organizaţiilor interprofesionale pentru produsele agroalimentare, aprobată cu modificări prin Legea nr. 29/2009;– prevederile art. 11 din Hotărârea Guvernului nr. 1.068/2009 privind organizarea şi funcţionarea organizaţiilor interprofesionale pentru produsele agroalimentare şi pentru aprobarea criteriilor de reprezentare, a procedurii de acordare şi retragere a recunoaşterii, de control şi monitorizare a acestora, precum şi delegarea de atribuţii;– prevederile Ordinului ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale nr. 143/2010 privind componenţa şi funcţionarea Comitetului pentru Organizaţiile Interprofesionale pentru Produsele Agroalimentare, precum şi procedurile de recunoaştere, monitorizare şi control, retragere a recunoaşterii, extindere a acordurilor interprofesionale şi delegare de atribuţii pentru organizaţiile interprofesionale pentru produsele agroalimentare, cu modificările şi completările ulterioare;– Decizia Comitetului pentru Organizaţiile Interprofesionale pentru Produsele Agroalimentare nr. 340.003 din 20 ianuarie 2014;– Referatul de aprobare nr. 340.008 din 11 februarie 2014 întocmit de Comitetul pentru Organizaţiile Interprofesionale pentru Produsele Agroalimentare, în temeiul art. 7 alin. (5) din Hotărârea Guvernului nr. 725/2010 privind reorganizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, precum şi a unor structuri aflate în subordinea acestuia, cu modificările şi completările ulterioare,ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale emite următorul ordin: + 
Articolul 1Se recunoaşte Organizaţia Interprofesională pentru Carne de Porc – O.I.C.P. ca organizaţie interprofesională pentru filiera "carne de porc", persoană juridică română de drept privat, de interes public, cu caracter profesional, fără scop lucrativ.
 + 
Articolul 2La data intrării în vigoare a prezentului ordin, Ordinul ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pădurilor nr. 32/2003 pentru autorizarea Organizaţiei Interprofesionale „Carne de porc” din România, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 104 din 19 februarie 2003, se abrogă.
 + 
Articolul 3Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.p. Ministrul agriculturii şidezvoltării rurale,Dumitru Daniel Botănoiu,secretar de statBucureşti, 24 februarie 2014.Nr. 310.––

Abonati-va
Anunțați despre
0 Discuții
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
0
Opinia dvs. este importantă, adăugați un comentariu.x