ORDIN nr. 248 din 28 martie 2003

Redacția Lex24
Publicat in Repertoriu legislativ, 16/11/2024


Vă rugăm să vă conectați la marcaj Închide

Informatii Document

Emitent: MINISTERUL AGRICULTURII, ALIMENTATIEI SI PADURILOR
Publicat în: MONITORUL OFICIAL nr. 234 din 7 aprilie 2003
Actiuni Suferite
Actiuni Induse
Refera pe
Referit de
Actiuni suferite de acest act:

SECTIUNE ACTTIP OPERATIUNEACT NORMATIV
ART. 1MODIFICAT DEORDIN 241 13/04/2004
Actiuni induse de acest act:

Alegeti sectiunea:
SECTIUNE ACTTIP OPERATIUNEACT NORMATIV
ART. 1COMPLETEAZA PEORDIN 70 03/02/2003 ANEXA 1
ART. 1MODIFICA PEORDIN 70 03/02/2003 ANEXA 1
ART. 1MODIFICA PEORDIN 70 03/02/2003 ANEXA 9
ART. 1COMPLETEAZA PENORMA 03/02/2003 ART. 9
ART. 1MODIFICA PENORMA 03/02/2003 ART. 3
ART. 1MODIFICA PENORMA 03/02/2003 ART. 9
ART. 1MODIFICA PENORMA 03/02/2003 ANEXA 9
ANEXA 1COMPLETEAZA PEORDIN 70 03/02/2003
ANEXA 1COMPLETEAZA PENORMA 03/02/2003
Acte referite de acest act:

Alegeti sectiunea:
SECTIUNE ACTREFERA PEACT NORMATIV
ActulREFERIRE LAHG 302 20/03/2003
ActulREFERIRE LAHG 1556 18/12/2002 ART. 13
ActulREFERIRE INDIRECTA LAHG 1163 17/10/2002
ActulREFERIRE LAHG 362 15/04/2002
ART. 1COMPLETEAZA PEORDIN 70 03/02/2003 ANEXA 1
ART. 1MODIFICA PEORDIN 70 03/02/2003 ANEXA 1
ART. 1MODIFICA PEORDIN 70 03/02/2003 ANEXA 9
ART. 1COMPLETEAZA PENORMA 03/02/2003 ART. 9
ART. 1MODIFICA PENORMA 03/02/2003 ART. 3
ART. 1MODIFICA PENORMA 03/02/2003 ART. 9
ART. 1MODIFICA PENORMA 03/02/2003 ANEXA 9
ART. 1REFERIRE LAHG 1556 18/12/2002
ANEXA 1COMPLETEAZA PEORDIN 70 03/02/2003
ANEXA 1COMPLETEAZA PENORMA 03/02/2003
Acte care fac referire la acest act:

SECTIUNE ACTREFERIT DEACT NORMATIV
ART. 1MODIFICAT DEORDIN 241 13/04/2004

privind modificarea şi completarea Ordinului ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pădurilor nr. 70/2003 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Hotărârii Guvernului nr. 1.556/2002 privind sprijinul direct al statului prin acordarea de subvenţii în anul 2003 producătorilor agricoli din sectorul animalier, pentru creşterea producţiei de carne şi a efectivelor de animale



Având în vedere prevederile art. 13 din Hotărârea Guvernului nr. 1.556/2002 privind sprijinul direct al statului prin acordarea de subvenţii în anul 2003 producătorilor agricoli din sectorul animalier, pentru creşterea producţiei de carne şi a efectivelor de animale, modificată şi completată prin Hotărârea Guvernului nr. 302/2003,în temeiul Hotărârii Guvernului nr. 362/2002 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii şi Pădurilor, cu modificările şi completările ulterioare,ministrul agriculturii, alimentaţiei şi pădurilor emite următorul ordin: + 
Articolul 1Normele metodologice de aplicare a Hotărârii Guvernului nr. 1.556/2002 privind sprijinul direct al statului prin acordarea de subvenţii în anul 2003 producătorilor agricoli din sectorul animalier, pentru creşterea producţiei de carne şi a efectivelor de animale, aprobate prin Ordinul ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pădurilor nr. 70/2003, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 100 din 18 februarie 2003, se modifica şi se completează după cum urmează:1. La articolul 3, alineatul (1) va avea următorul cuprins:"Art. 3. – (1) Valoarea totală a subvenţiilor pentru productiile de carne, prevăzute la art. 2 din Hotărârea Guvernului nr. 1.556/2002 privind sprijinul direct al statului prin acordarea de subvenţii în anul 2003 producătorilor agricoli din sectorul animalier, pentru creşterea producţiei de carne şi a efectivelor de animale, este de 1.000 miliarde lei pentru cantitatea de 198,57 mii tone carne, realizată şi abatorizata în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2003, repartizata astfel:a) pentru cantitatea de 25 mii tone carne de tineret bovin valoarea totală a subventiei este de 100 miliarde lei;b) pentru cantitatea de 68,57 mii tone carne de porc valoarea totală a subventiei este de 480 miliarde lei;c) pentru cantitatea de 7,5 mii tone carne de tineret ovin valoarea totală a subventiei este de 30 miliarde lei;d) pentru cantitatea de 97,5 mii tone carne de pui broiler valoarea totală a subventiei este de 390 miliarde lei."2. Litera f) a alineatului (2) al articolului 9 va avea următorul cuprins:"f) copie de pe autorizaţia sanitară veterinara şi de pe licenta de fabricaţie a abatorului."3. Liniuţa a cincea de la litera a) a alineatului (3) al articolului 9 va avea următorul cuprins:"- copii de pe factura fiscală de vânzare a animalelor şi de pe documente care atesta efectuarea plăţii facturii;".4. Liniuţa a sasea de la litera a) a alineatului (3) al articolului 9 va avea următorul cuprins:"- copie de pe autorizaţia sanitară veterinara şi de pe licenta de fabricaţie a abatorului."5. Alineatul (3) al articolului 9 se completează cu litera d) cu următorul cuprins:"d) persoanele juridice, crescatori de porci sau pui broiler, depun, împreună cu documentele prevăzute la lit. a), b) şi c), programul propriu anual de sustinere cu furaje a producţiei marfa de carne de porc sau de pasare, al cărui model este prezentat în anexa nr. 1' la prezentele norme metodologice."6. În anexa nr. 9 b) la normele metodologice sintagma "Denumirea beneficiarilor" se înlocuieşte cu "Judeţul".
 + 
Articolul 2Anexa la prezentul ordin devine anexa nr. 1' la normele metodologice.
 + 
Articolul 3Prezentul ordin va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I.Ministrul agriculturii,alimentaţiei şi pădurilor,Ilie SarbuBucureşti, 28 martie 2003.Nr. 248.
 + 
Anexă    Denumirea unităţii ……………………..    Sediul şi telefonul …………………….    Nr. de înregistrare la registrul comerţului,    cod unic de înregistrare ………………..                                 PROGRAM               de realizare a producţiei de carne de porc sau de          pasare – pui broiler – şi asigurare cu furaje în anul 2003*)

   
  Denumirea unităţii . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
  Sediul şi telefonul . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
  Nr. de înregistrare la registrul comerţului,
  cod unic de înregistrare . . . . . . . . . . . . . . . .
   
  PROGRAM de realizare a producţiei de carne de porc sau de pasăre – pui broiler –  şi asigurare cu furaje în anul 2003*)
                                 
  Specificare U.M. Total din care în lunile:
  I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII
  Program de realizare a producţiei de carne în viu, de porc/pasăre, livrată la abatoare autorizate pentru obţinerea subvenţiei tone                          
  Necesar de furaje pentru realizarea producţiei de carne în viu tone                          
  Total furaje asigurate pentru realizarea producţiei de carne în viu tone                          
  din care: din producţia proprie tone                          
  din cumpărări de la intern tone                          
  din cumpărări de la extern tone                          

Prezentul program presupune obligativitatea asigurării necesarului de furaje pentru realizarea producţiei de carne programate.Reprezentanţii legali ai societăţii comerciale:Funcţia Numele şi prenumele Semnatura………….. ………………… …………………….. ………………… …………–––––Notă *) Model de program care trebuie întocmit pentru fiecare specie.––––

Abonati-va
Anunțați despre
0 Discuții
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
0
Opinia dvs. este importantă, adăugați un comentariu.x