ORDIN nr. 217 din 21 martie 2007

Redacția Lex24
Publicat in Repertoriu legislativ, 21/11/2024


Vă rugăm să vă conectați la marcaj Închide

Informatii Document

Emitent: MINISTERUL SANATATII PUBLICENr. 1.813 din 29 decembrie 2006MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALENr. 217 din 21 martie 2007
Publicat în: MONITORUL OFICIAL nr. 225 din 2 aprilie 2007
Actiuni Suferite
Actiuni Induse
Refera pe
Referit de
Nu exista actiuni suferite de acest act
Actiuni induse de acest act:

SECTIUNE ACTTIP OPERATIUNEACT NORMATIV
ART. 1ABROGA PEORDIN 601 07/07/2005
ART. 1ABROGA PEORDIN 181 09/03/2004
ART. 1ABROGA PEORDIN 90 28/02/2002
ART. 1ABROGA PENORMA 28/02/2002
Acte referite de acest act:

Alegeti sectiunea:
SECTIUNE ACTREFERA PEACT NORMATIV
ActulREFERIRE LAHG 862 28/06/2006
ActulREFERIRE LALEGE 157 24/05/2005
ActulREFERIRE LAHG 155 03/03/2005
ART. 1ABROGA PEORDIN 601 07/07/2005
ART. 1ABROGA PEORDIN 181 09/03/2004
ART. 1ABROGA PEORDIN 90 28/02/2002
ART. 1ABROGA PENORMA 28/02/2002
 Nu exista acte care fac referire la acest act

privind abrogarea Ordinului ministrului sănătăţii şi familiei şi al ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pădurilor nr. 83/90/2002 pentru aprobarea Normelor privind aromele utilizate în alimente şi sursele materiale pentru producerea lor, cu modificările şi completările ulterioare



În temeiul Hotărârii Guvernului nr. 862/2006 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sănătăţii Publice şi al Hotărârii Guvernului nr. 155/2005 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, cu modificările şi completările ulterioare,având în vedere prevederile art. 249 din Tratatul instituind Comunitatea Europeană, precum şi ale Legii nr. 157/2005 pentru ratificarea Tratatului dintre Regatul Belgiei, Republica Cehă, Regatul Danemarcei, Republica Federală Germania, Republica Estonia, Republica Elenă, Regatul Spaniei, Republica Franceză, Irlanda, Republica Italiană, Republica Cipru, Republica Letonia, Republica Lituania, Marele Ducat al Luxemburgului, Republica Ungară, Republica Malta, Regatul ţărilor de Jos, Republica Austria, Republica Polonă, Republica Portugheză, Republica Slovenia, Republica Slovacă, Republica Finlanda, Regatul Suediei, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord (state membre ale Uniunii Europene) şi Republica Bulgaria şi România privind aderarea Republicii Bulgaria şi a României la Uniunea Europeană, semnat de România la Luxemburg la 25 aprilie 2005,ministrul sănătăţii publice şi ministrul agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale emit prezentul ordin. + 
Articolul ISe abrogă Ordinul ministrului sănătăţii şi familiei şi al ministrului agriculturii, alimentaţiei şi pădurilor nr. 83/90/2002 pentru aprobarea Normelor privind aromele utilizate în alimente şi sursele materiale pentru producerea lor, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 250 din 15 aprilie 2002, cu modificările şi completările ulterioare.
 + 
Articolul IIPentru aromele utilizate în alimente, precum şi pentru sursele materiale pentru producerea acestora se aplică prevederile Regulamentului Parlamentului şi Consiliului European (CE) nr. 2232/1996 din 28 octombrie 1996 stabilind o procedură a Comunităţii pentru substanţele aromatizante utilizate sau care urmează a fi utilizate în sau pe alimente, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. L 299 din 23 noiembrie 1996, ale Regulamentului Parlamentului şi Consiliului European (CE) nr. 1565/2000 din 18 iulie 2000 privind stabilirea măsurilor necesare pentru adoptarea unui program de evaluare în aplicarea Regulamentului nr. 2232/1996 , publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. L 180 din 19 iulie 2000, ale Regulamentului Comisiei Europene (CE) nr. 622/2002 din 11 aprilie 2002 privind stabilirea termenelor pentru depunerea informaţiilor pentru evaluarea substanţelor aromatizante utilizate în/pe alimente, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. L 095 din 12 aprilie 2002, şi ale Regulamentului Parlamentului şi Consiliului European (CE) nr. 2065/2003 din 10 noiembrie 2003 privind aromele de fum utilizate sau care urmează a fi utilizate în sau pe alimente, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. L 309 din 26 noiembrie 2003.
 + 
Articolul IIIPrezentul ordin va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I.Ministrul sănătăţii publice,Gheorghe Eugen NicolăescuMinistrul agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale,Dan Ştefan Motreanu–––

Abonati-va
Anunțați despre
0 Discuții
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
0
Opinia dvs. este importantă, adăugați un comentariu.x