ORDIN nr. 195 din 20 martie 2006

Redacția Lex24
Publicat in Repertoriu legislativ, 20/11/2024


Vă rugăm să vă conectați la marcaj Închide

Informatii Document

Emitent: MINISTERUL TRANSPORTURILOR, CONSTRUCTIILOR SI TURISMULUI
Publicat în: MONITORUL OFICIAL nr. 260 din 22 martie 2006
Actiuni Suferite
Actiuni Induse
Refera pe
Referit de
Nu exista actiuni suferite de acest act
Actiuni induse de acest act:

Alegeti sectiunea:
SECTIUNE ACTTIP OPERATIUNEACT NORMATIV
ART. 1INLOCUIESTE PEORDIN 849 17/11/2004 ANEXA 3
ART. 1MODIFICA PEORDIN 849 17/11/2004 ANEXA 3
ANEXA 1INLOCUIESTE PEORDIN 849 17/11/2004 ANEXA 3
Acte referite de acest act:

Alegeti sectiunea:
SECTIUNE ACTREFERA PEACT NORMATIV
ActulREFERIRE LAHG 155 03/03/2005
ActulREFERIRE LAHG 267 26/02/2004 ART. 7
ActulREFERIRE LAHG 267 26/02/2004 ART. 8
ActulREFERIRE LAHG 267 26/02/2004 ART. 9
ART. 1INLOCUIESTE PEORDIN 849 17/11/2004 ANEXA 3
ART. 1MODIFICA PEORDIN 849 17/11/2004 ANEXA 3
ANEXA 1INLOCUIESTE PEORDIN 849 17/11/2004 ANEXA 3
 Nu exista acte care fac referire la acest act

pentru modificarea anexei nr. 3a) la Ordinul ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale nr. 849/2004 privind aprobarea modelelor de cereri de autorizare pentru activitatea de clasificare a carcaselor, a modelelor formularelor-tip pentru atestatul de clasificator şi pentru autorizaţia de clasificare şi a modelelor rapoartelor de clasificare şi registrului agenţiilor de clasificare



Având în vedere prevederile art. 7 alin. (2) şi (3), ale art. 8 alin. (2) şi (3) şi ale art. 9 alin. (2) din Hotărârea Guvernului nr. 267/2004 privind instituirea Sistemului de clasificare a carcaselor de porcine, bovine şi ovine, cu modificările şi completările ulterioare,în baza Referatului Direcţiei implementare politici de creşterea animalelor şi procesarea produselor de origine animală nr. 89.003/2006,în temeiul Hotărârii Guvernului nr. 155/2005 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, cu modificările şi completările ulterioare,ministrul agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale emite următorul ordin: + 
Articolul IAnexa nr. 3a) la Ordinul ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale nr. 849/2004 privind aprobarea modelelor de cereri de autorizare pentru activitatea de clasificare a carcaselor, a modelelor formularelor-tip pentru atestatul de clasificator şi pentru autorizaţia de clasificare şi a modelelor rapoartelor de clasificare şi registrului agenţiilor de clasificare, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.127 din 30 noiembrie 2004, se modifică şi se înlocuieşte cu anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.
 + 
Articolul IIPrezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.p. Ministrul agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale,Nicolae Flaviu Lazin,secretar de statBucureşti, 20 martie 2006.Nr. 195.
 + 
Anexa [Anexa nr. 3a)la Ordinul ministrului agriculturii,pădurilor şi dezvoltării rurale]COMISIA DE CLASIFICARE A CARCASELORNr. borderou …………………Data sosirii …………………Data abatorizării …………….Abator ………………………Grup ………………………..Tatuaj lot …………………..Indicativ de marcaj …………..RAPORT DE CLASIFICARE CARCASE PORCINEAgenţia de clasificare …………..Numele clasificatorului ………….Data …………………………..┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐│ Greutatea netă la cald şi procentul de carne individual │├─────┬────┬─────┬─────┬────┬─────┬─────┬────┬─────┬───────────────────────────┤│Nr. │ │ % │Nr. │ │ % │Nr. │ │ % │ Observaţii Carcase cu ││ordi-│ Kg │carne│ordi-│ Kg │carne│ordi-│ Kg │carne│ confiscate ││ne │ │ │ne │ │ │ne │ │ ├────┬─────┬─────┬─────┬────┤│ │ │ │ │ │ │ │ │ │Nr. │Greu-│ │Greu-│Co- ││ │ │ │ │ │ │ │ │ │or- │tatea│ % │tatea│duri││ │ │ │ │ │ │ │ │ │di- │ini- │carne│după │ ││ │ │ │ │ │ │ │ │ │ne │ţială│ │ │ │├─────┼────┼─────┼─────┼────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┼─────┼─────┼─────┼────┤│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │├─────┼────┼─────┼─────┼────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┼─────┼─────┼─────┼────┤│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │├─────┼────┼─────┼─────┼────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┼─────┼─────┼─────┼────┤│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │├─────┼────┼─────┼─────┼────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┼─────┼─────┼─────┼────┤│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │├─────┼────┼─────┼─────┼────┼─────┼─────┼────┼─────┼────┼─────┼─────┼─────┼────┤│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │└─────┴────┴─────┴─────┴────┴─────┴─────┴────┴─────┴────┴─────┴─────┴─────┴────┘ ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐ │ Totalizare carcase pe procent │ ├─────────────────┬──────────────────────────┬───────────────┬──────────────┤ │ % │ Carcase │ │ │ │ carne ├───────────┬──────────────┤ Preţ │ Valoare │ │ │ Nr. │ Greutatea │ lei/kg │ lei │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ <35 │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 36 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 37 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 38 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 39 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 40 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 41 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 42 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 43 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 44 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 45 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 46 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 47 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 48 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 49 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 50 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 51 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 52 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 53 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 54 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 55 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 56 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 57 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 58 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ 59 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ >= 60 │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ TOTAL │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ % MEDIU │ │ │ │ │ ├─────────────────┼───────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤ │ GREUTATEA MEDIE │ │ │ │ │ └─────────────────┴───────────┴──────────────┴───────────────┴──────────────┘––––

Abonati-va
Anunțați despre
0 Discuții
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile
0
Opinia dvs. este importantă, adăugați un comentariu.x