Informatii Document
Emitent: GUVERNUL
Publicat în: MONITORUL OFICIAL nr. 74 din 23 aprilie 1992
Actiuni Suferite
Actiuni Induse
Refera pe
Referit de
Nu exista actiuni suferite de acest act | |
Nu exista actiuni induse de acest act | |
Acte referite de acest act: | |
Nu exista acte care fac referire la acest act | |
privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice a obiectivului de investiţii "Abator nou în municipiul Sibiu, cu fabrica de preparate din carne"*)
___________Notă …
*) Hotărâre cuprinsă în anexa la Hotărârea Guvernului României nr. 102/1992, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 68 din 16 aprilie 1992.Guvernul României hotărăşte: +
Articolul UNICSe aproba studiul tehnico-economic şi proiectul de execuţie pentru obiectivul de investiţii "Abator nou în municipiul Sibiu, cu fabrica de preparate din carne", avînd o valoare totală de investiţii de 576.400 mii lei, din care construcţii-montaj 438.000 mii lei.Caracteristicile principale şi indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiţii prevăzut la alin. 1 sînt cuprinşi în anexa la prezenta hotărîre.PRIM-MINISTRUPETRE ROMANBucureşti, 7 aprilie 1990.Nr. 381. +
AnexăCARACTERISTICILE PRINCIPALE SI INDICATORII TEHNICO-ECONOMICIai obiectivului de investiţii "Abator nou în municipiul Sibiu,cu fabrica de preparate din carne"1. Beneficiar: Întreprinderea de industrializare a cărnii Sibiu.2. Amplasament: In perimetrul construibil al municipiului Sibiu, judeţul Sibiu.3. Necesitatea şi oportunitatea: Capacitatea noului abator va asigura, împreună cu capacităţile similare din municipiul Mediaş şi oraşul Agnita, necesarul de tăieri de animale şi de preparate din carne din judeţul Sibiu, avînd în vedere ca actualul abator şi actuala secţie de preparate din carne Sibiu, construite în anul 1914 şi, respectiv, în anul 1939, au un grad avansat de uzură fizică şi morală, fiind amplasate în zonele centrale ale municipiului Sibiu, supuse sistematizării. Obiectivul de investiţii este în curs de execuţie din anul 1988.4. Indicatorii tehnico-economici: – Valoarea totală: 576.400 mii lei din care: – construcţii-montaj 438.000 mii lei – utilaje 113.130 mii lei – Capacitatea: – carne şi grăsimi 25.000 tone/an – carne tranşată 20.000 tone/an – preparate din carne 6.000 tone/an – preparate culinare (pentru cantina proprie) 2.400 meniuri/zi5. Valoarea anuală a producţiei-marfă: 1.081.932 mii lei – Cheltuieli la 1.000 lei producţie-marfă: 645,9 lei – Valoarea acumulărilor anuale (beneficii) 383.104 mii lei – Durata: – de realizare a investiţiei 36 luni – de recuperare a investiţiei din beneficii 1,8 ani – Locuri de muncă nou create 2506. Măsuri privind protecţia mediului Apele uzate sînt trecute prin înconjurător: separatoare de grăsimi locale la fiecare activitate şi preepurate într-o staţie din incinta, după care sînt trimise la staţia de epurare a municipiului Sibiu.––––––