Deprecated: Return type of BuddyBossPlatform\Alchemy\BinaryDriver\Configuration::offsetExists($offset) should either be compatible with ArrayAccess::offsetExists(mixed $offset): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/lexro/public_html/wp-content/plugins/buddyboss-platform/vendor/alchemy/binary-driver/src/Alchemy/BinaryDriver/Configuration.php on line 68 Deprecated: Return type of BuddyBossPlatform\Alchemy\BinaryDriver\Configuration::offsetGet($offset) should either be compatible with ArrayAccess::offsetGet(mixed $offset): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/lexro/public_html/wp-content/plugins/buddyboss-platform/vendor/alchemy/binary-driver/src/Alchemy/BinaryDriver/Configuration.php on line 75 Deprecated: Return type of BuddyBossPlatform\Alchemy\BinaryDriver\Configuration::offsetSet($offset, $value) should either be compatible with ArrayAccess::offsetSet(mixed $offset, mixed $value): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/lexro/public_html/wp-content/plugins/buddyboss-platform/vendor/alchemy/binary-driver/src/Alchemy/BinaryDriver/Configuration.php on line 82 Deprecated: Return type of BuddyBossPlatform\Alchemy\BinaryDriver\Configuration::offsetUnset($offset) should either be compatible with ArrayAccess::offsetUnset(mixed $offset): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/lexro/public_html/wp-content/plugins/buddyboss-platform/vendor/alchemy/binary-driver/src/Alchemy/BinaryDriver/Configuration.php on line 89 Deprecated: Return type of BuddyBossPlatform\Alchemy\BinaryDriver\Configuration::getIterator() should either be compatible with IteratorAggregate::getIterator(): Traversable, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/lexro/public_html/wp-content/plugins/buddyboss-platform/vendor/alchemy/binary-driver/src/Alchemy/BinaryDriver/Configuration.php on line 23
View Categories

Termeni și condiții comerciali Lex24+ LMS

Lex24 își propune să îmbunătățească calitatea vieții si sa contribuie la dezvolatarea abilitatilor profesionale prin studiu si prin oferirea mijloacelor necesare pentru a sustine educarea continua.

Motivati de aceasta misiune, am creat Lex24+ eLearning (denumit si „eLearning” sau „platforma eLearning”) – o platforma moderna si colaborativa, cu functii sociale, de studiu online, cu vanzare online si acces instant la cursuri – prin care oferim cursantilor/studentilor modalitati inovative prin care sa poate conținut educațional, de pregatire profesionala si de formare continua.

Atat accesarea Continutului publicat de instructori in platforma Lex24+ eLearning implica să fiți de acord cu prezentii Termeni și condiții comerciale Lex24+ eLearning. De asemenea, oferim detalii cu privire la prelucrarea datelor personale ale cursanților și instructorilor noștri în Politica noastră de confidențialitate. Termenii pentru instructori, Politica de confidențialitate și alte politici eLearning se aplica utilizării de către dvs. a Serviciilor noastre.

Site-ul nostru web și aplicațiile noastre determină trimiterea de comunicări despre activitățile dvs. de navigare și ale cursațiilor dvs. Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteți de acord cu aceste comunicări.

1. Definiții #

În sensul prezentului contract, se înțelege prin:

  • Furnizor de servicii: cu excepția cazului în care se prevede altfel, Lex24.ro.
  • Platformă sau website: platforma LMS Lex24+ eLearning, website-ul www.lex24.ro.
  • Cursuri/Continut postat: generic, orice tip de continut online care a fost publicat de catre un instructor prin intermediul platformei Lex24+ eLearning, sub forma de cursuri, grile, chestionare, lectii, webinarii s.a. care au loc online.
  • Consumator: o persoană care acționează în scopuri care nu au legătură cu activitatea sa profesională sau comercială.
  • Profesionist: persoana care acționează în scopuri profesionale sau antreprenoriale.
  • Înscris: consumatorul sau profesionistul, student sau cursant, care s-a înscris la un Continut postat, dar nu a plătit încă taxa de curs.
  • Participant: consumatorul sau profesionistul, student sau cursant, care a achiziționat un Continut postat.
  • Utilizator: orice persoană care are acces la site-ul web.
  • Material: materialul didactic aferent cursului, cum ar fi diapozitivele și înregistrările video.
  • Descărcare: transferul, de obicei de fișiere, de la un computer aflat la distanță la unul local. Pe internet, în funcție de conexiune, se utilizează programe de comunicare, FTP sau comenzi furnizate de programele clienților de servicii online.
  • Formulare: formulare electronice.
  • LP: landing pages – pagini web în care vi se solicită diverse informații pentru a vă permite accesul la produsele si/sau serviciile oferite de site.

2. Obiectul contractului #

Prezentul contract stabilește termenii și condițiile de utilizare a platformei Lex24+ eLearning, modalitățile de achiziționare și participare la Continutul online promovat în cadrul acesteia și definește serviciile rezervate membrilor platformei. Furnizorul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment acești termeni și condiții prin notificarea utilizatorilor pe pagina sa principală. În acest caz, modificările vor intra în vigoare în scopuri legale, fără a fi necesară o aprobare specifică și suplimentară și, în orice caz, din ziua publicarii lor. Orice tolerare de către furnizor a unui comportament care încalcă dispozițiile prezentelor condiții nu va constitui o renunțare la drepturile sale în temeiul acestor condiții. În cazul în care oricare dintre condiții se dovedește a fi nulă sau ineficientă, nulitatea sau ineficacitatea nu se extinde la celelalte dispoziții contractuale.

3. Obligații legate de utilizarea platformei #

Toți utilizatorii trebuie să utilizeze Platforma strict în conformitate cu prezenții Termeni și condiții. Utilizatorul se angajează să nu utilizeze Platforma și serviciile acesteia în scopuri ilegale sau contrare acestor Termeni și Condiții, sau într-un mod care ar putea afecta funcționalitatea acesteia, ar putea să o facă inutilizabilă, să cauzeze supraîncărcare, deteriorare și/sau să interfereze cu utilizarea sa de către alți Utilizatori. Este interzis orice comportament din care poate rezulta, chiar și prin simple încercări, accesul neautorizat la Portal, servicii, alte conturi, sisteme sau rețele conectate la acestea prin hacking, falsificarea parolei sau alte mijloace.

4. Modalități de înscriere, achiziționare de cursuri și participare #

Atunci când vă înscrieți la un curs sau la alt conținut, primiți o licență de la noi pentru a-l vizualiza prin intermediul Serviciilor Lex24.ro și pentru nicio altă utilizare. Nu încercați să transferați sau să revindeți conținutul în niciun fel. În general, vă acordăm o licență de acces pe durata necesara de accesare a cursului, cu excepția cazului în care trebuie să dezactivăm conținutul din motive legale sau de politică sau pentru înscrierile prin intermediul Planurilor de abonament.

Conform Termenilor noștri pentru instructori, atunci când instructorii publică conținut pe Lex24+ eLearning, aceștia acordă Lex24.ro un drept pentru a oferi studenților/cursanților o licență pentru accesarea Conținutului. Aceasta înseamnă că avem dreptul de a sublicenția conținutul studenților/cursanților înscriși. În calitate de student/cursant, atunci când vă înscrieți la un curs sau la alt conținut, fie că este vorba de conținut gratuit sau plătit, obțineți o licență de la Lex24.ro pentru a vizualiza conținutul prin intermediul platformei și serviciilor Lex24.ro, iar Lex24.ro este licențiatorul de înregistrare. Conținutul vă este licențiat, și nu vândut. Această licență nu vă conferă dreptul de a revinde conținutul în niciun fel (inclusiv prin partajarea informațiilor contului cu un cumpărător sau prin descărcarea ilegală a conținutului și partajarea acestuia pe site-uri torrent).

În termeni legali, mai compleți, lex24.ro vă acordă (în calitate de student/cursant) o licență limitată, neexclusivă și netransferabilă de a accesa și vizualiza conținutul pentru care ați plătit toate taxele necesare, exclusiv în scopuri personale, necomerciale și educaționale prin intermediul Serviciilor, în conformitate cu acești Termeni și cu orice condiții sau restricții asociate cu conținutul sau funcția specifică a Serviciilor noastre. Toate celelalte utilizări sunt interzise în mod expres. Nu puteți reproduce, redistribui, transmite, cesiona, vinde, difuza, închiria, partaja, împrumuta, modifica, adapta, edita, crea lucrări derivate, sublicenția sau transfera sau utiliza în alt mod orice conținut, cu excepția cazului în care vă oferim permisiunea explicită de a face acest lucru într-un acord scris semnat de un reprezentant autorizat Lex24.ro. Acest lucru se aplică și conținutului pe care îl puteți accesa prin oricare dintre API-urile noastre.

Procedura de înscriere. #

După selectarea cursului, utilizatorul va fi direcționat către o pagină web care conține fișa tehnică a evenimentului (cu informații despre curs, cum ar fi: descriere, program, preț (care trebuie considerat inclusiv TVA) și, făcând clic pe Înscriere, va proceda la adăugarea cursului în coșul de cumpărături. Utilizatorul, dacă nu este deja înregistrat pe site, va trebui să completeze formularul corespunzător pentru înregistrarea în platforma Lex24.ro, având grijă să introducă datele solicitate în câmpurile individuale.

Unele dintre datele furnizate sunt indispensabile pentru înregistrare, altele sunt utile pentru a facilita interacțiunea dintre părți. Platforma va evidenția câmpurile care trebuie completate ca fiind indispensabile cu semne grafice corespunzătoare. Unele dintre informațiile solicitate (și anume: numele, prenumele, fotografia de profil) pot fi difuzate prin intermediul platformei și făcute accesibile altor utilizatori înregistrați pentru a facilita interacțiunea și partajarea (grupul/forumul cursului). Prin urmare, utilizatorul, prin înscrierea pe platformă, acceptă publicarea datelor indicate.

Este interzis să se furnizeze generalități false și să se adopte orice comportament de natură să creeze confuzie cu privire la identitatea personală a utilizatorului. Cu titlu de exemplu, această interdicție include: utilizarea unui nume, a unor date personale și a domiciliului care nu sunt adevărate sau a celor ale altor persoane; autoatribuirea de titluri și/sau acreditări care nu sunt deținute.

Participantul, prin acceptarea Termenilor și condițiilor de înregistrare, este conștient de responsabilitățile și consecințele prevăzute în cazul declarațiilor false și/sau al formării sau utilizării de documente false, precum și în cazul prezentării de documente care conțin date care nu mai corespund adevărului.

Prin acceptarea termenilor și condițiilor de înregistrare menționate anterior, participantul declară pe propria răspundere că informațiile furnizate sunt adevărate și aparțin declarantului. Înregistrarea cu succes și înscrierea ulterioară la cursul ales sunt condiționate de acceptarea acestor Termeni și condiții, de recunoașterea politicii de confidențialitate și de consimțământul pentru prelucrarea datelor furnizate.

De asemenea, în timpul înregistrării, utilizatorului i se va cere să furnizeze un nume de utilizator și o parolă, care vor fi utilizate pentru a accesa platforma. Aceste credențiale pot fi utilizate de către participant pentru selectarea cursurilor ulterioare, pentru a evita completarea de către acesta a formularului în partea de date personale și facturare (dacă nu a fost modificat). După finalizarea acestei proceduri, utilizatorul va primi în căsuța sa de e-mail un link pe care va trebui să facă clic pentru a-și confirma înregistrarea.

Procedura de achiziție. #

După vizualizarea rezumatului comenzii, abonatul poate confirma dorința de a achiziționa cursul făcând clic pe butonul de negociere corespunzător, care conține mențiunea Adăugați in coș. Va fi apoi afișată pagina cu rezumatul serviciilor achiziționate și suma care trebuie plătită. Participantul înscris poate apoi să finalizeze comanda prin plata sumei prevăzute pentru participarea la cursul ales prin una dintre următoarele metode: card de credit, stripe, netopia. Odată cu participarea efectivă la cursul ales în condițiile descrise mai jos, se va considera că serviciul a fost furnizat. În zona rezervată, abonatul poate vizualiza în orice moment starea comenzii și poate proceda la plată, încheind astfel procedura de achiziție.

In cazul Continutului cu desfasurare continua este posibil ca instructorii/autorii Continutului sa solicite plata lunara recurenta, sub forma de abonament.

Factura electronică care certifică plata se va emite automat pe baza datelor introduse de catre utilizator, se va trimite automat la adresa de email indicata de catre utlizator la inregistrarea in platforma Lex24.ro si se va trimite automat in SPV în termen de 24 de ore de la efectuarea plății.

5. Servicii și modalități de furnizare #

Contul de utilizator. #

Aveți nevoie de un cont pentru majoritatea activităților de pe platforma noastră, inclusiv pentru a achiziționa și accesa conținut sau pentru a trimite conținut pentru publicare. Atunci când vă creați și vă mențineți contul, trebuie să furnizați și să continuați să furnizați informații exacte și complete, inclusiv o adresă de e-mail validă. Aveți întreaga responsabilitate pentru contul dvs. și pentru tot ceea ce se întâmplă pe contul dvs., inclusiv pentru orice prejudiciu sau daună (pentru noi sau pentru oricine altcineva) cauzată de cineva care utilizează contul dvs. fără permisiunea dvs. Aceasta înseamnă că trebuie să fiți atent cu parola dvs. Nu puteți transfera contul dvs. altcuiva sau utiliza contul altcuiva. Dacă ne contactați pentru a solicita acces la un cont, nu vă vom acorda acest acces decât dacă ne puteți furniza informațiile de care avem nevoie pentru a dovedi că sunteți proprietarul contului respectiv. În cazul decesului unui utilizator, contul utilizatorului respectiv va fi închis.

Nu puteți partaja datele de autentificare ale contului dvs. cu nimeni altcineva. Sunteți responsabil pentru ceea ce se întâmplă cu contul dvs. și Lex24.ro nu va interveni în litigiile dintre studenții sau instructorii care au partajat acreditările de conectare la cont. Studenții și instructorii trebuie să aibă cel puțin 18 ani pentru a crea un cont și a utiliza Serviciile. Dacă aveți mai puțin de 18 ani nu vă puteți crea un cont.

Utilizatorii care au finalizat procesul de înregistrare vor primi în căsuța lor de e-mail un link pe care trebuie să facă clic pentru a-și confirma înregistrarea. Datele de identificare alese în timpul înregistrării sunt personale și nu pot fi transferate către terți. În caz de pierdere a parolei, este prevăzută o procedură specială pentru recuperarea acesteia. Din zona de utilizator este posibilă accesarea și modificarea datelor proprii, inclusiv a parolei de acces, verificarea cursurilor achiziționate și a specificațiilor acestora, precum și vizualizarea situației comenzilor proprii. În scopurile menționate anterior, participantul este responsabil de verificarea și actualizarea datelor sale pentru a se asigura că acestea sunt exacte și corect prelucrate de furnizor. Utilizatorul poate decide dacă să interacționeze cu alți utilizatori prin mesaje în forumurile cursurilor individuale furnizate de platforma însăși. Pentru a facilita utilizatorului, în cadrul platformei este furnizat un serviciu intern de notificare, prin care utilizatorul este informat cu privire la primirea oricăror mesaje. Pentru a permite interacțiunea între abonații platformei, platforma permite afișarea ultimelor autentificări, prezentând numele și imaginea de profil a utilizatorului abonat.

Platforma Lex24+ eLearning. #

Accesul la platforma de LMS este permis numai celor care sunt în posesia acreditărilor în urma finalizării cu succes a procedurii de înregistrare și achiziționare descrise mai sus. Cursurile online se desfășoară în întregime prin intermediul platformei și nu există limite de timp pentru participare. Platforma conține, de asemenea, materiale de curs care pot fi vizualizate și descărcate de participanți în orice moment, chiar și după încheierea cursului, în limitele descrise la punctul 6 din prezentul document.

6. Obligațiile furnizorului #

Furnizorul se obligă să garanteze accesul la serviciile oferite de platformă celor care au finalizat corect procedura de înscriere și achiziționare a cursurilor, fără a aduce atingere dispozițiilor de la punctele 10 și 11 de mai jos. Furnizorul are obligația de a pune la dispoziția participantului o zonă rezervată în care vor fi afișate datele sale personale și informații suplimentare referitoare la cursurile selectate și achiziționate. Fără a aduce atingere dispozițiilor de la punctul 4 de mai sus, furnizorul are obligația de a configura sistemul astfel încât participantul să poată avea acces, în termenele stabilite, la materialul cursurilor, în orice moment (deși întotdeauna cu respectarea termenelor indicate) și, pentru cursurile utilizate, până când participantul solicită anularea profilului său.

Furnizorul se angajează să stocheze și să prelucreze datele cu caracter personal ale utilizatorilor și clienților în conformitate cu dispozițiile GDPR, asigurând respectarea cerințelor prevăzute de acesta și, în special, a celor referitoare la pregătirea măsurilor de securitate logică și fizică menționate și să utilizeze informațiile numai în scopurile indicate utilizatorilor și pentru care aceștia și-au dat consimțământul. În cazul unei cereri de ștergere din partea participantului, furnizorul se angajează să șteargă toate datele colectate, fără a aduce atingere eventualelor obligații de conservare impuse de lege.

7. Obligațiile utilizatorului/inscrisului/participantului #

Nu aveți dreptul să accesați sau să utilizați Serviciile sau să creați un cont în scopuri ilegale. Utilizarea de către dvs. a serviciilor și comportamentul pe platforma noastră trebuie să respecte legile sau reglementările locale sau naționale aplicabile din țara dvs. Sunteți singurul responsabil pentru cunoașterea și respectarea acestor legi și reglementări care vă sunt aplicabile.

Dacă sunteți student/cursant, Serviciile vă permit să adresați întrebări instructorilor cursurilor sau altor conținuturi la care sunteți înscris și să postați recenzii ale conținutului. Pentru anumite conținuturi, instructorul vă poate invita să trimiteți conținut ca „temă pentru acasă” sau teste. Nu postați sau nu trimiteți nimic care nu vă aparține.

Dacă sunteți instructor, puteți trimite conținut pentru publicare pe platformă și, de asemenea, puteți comunica cu studenții care s-au înscris la cursurile dvs. sau la alt conținut. În ambele cazuri, trebuie să respectați legea și drepturile altora: nu puteți publica niciun curs, întrebare, răspuns, recenzie sau alt conținut care încalcă legile sau reglementările locale sau naționale aplicabile din țara dumneavoastră. Sunteți singurul responsabil pentru cursurile, conținutul și acțiunile pe care le postați sau le întreprindeți prin intermediul platformei și al serviciilor și pentru consecințele acestora. Asigurați-vă că ați înțeles toate restricțiile privind drepturile de autor stabilite în Termenii instructorului înainte de a trimite orice conținut pentru publicare pe Lex24.ro.

8. Durata și reînnoirea tacită a cursurilor #

Durata cursurilor este cea indicată în formularul pe care utilizatorul îl vede atunci când se înscrie la curs.

9. Dreptul de retragere #

Participantul are dreptul, in principiu, fără a specifica un motiv, de a se retrage din contract în termen de 14 zile de la înscrierea la curs. Participantul poate informa Furnizorul cu privire la decizia sa de a-și exercita dreptul de retragere, în termenul menționat anterior, prin trimiterea unui mesaj prin formularul de contact suport clienti. În cazul în care Furnizorul exercită dreptul de retragere al participantului, Furnizorul va fi obligat să ramburseze sumele deja primite ca plată în termen de 14 zile de la luarea la cunoștință a exercitării dreptului. Această rambursare se efectuează utilizând același mijloc de plată care a fost utilizat de participant pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care se convine în mod expres altfel; în orice caz, participantul nu va suporta niciun cost ca urmare a acestei rambursări. În urma retragerii, participantului îi este interzis accesul la produs/serviciu, în timp ce calitatea de membru al portalului rămâne activă pentru utilizarea produselor/serviciilor achiziționate anterior sau în viitor; pentru ștergerea datelor și, în consecință, eliminarea participantului de pe platformă, a se vedea punctul 8.
În cazul în care, înainte de expirarea perioadei de 14 zile, consumatorul a început să utilizeze serviciile solicitate, acesta nu își poate exercita dreptul de retragere.
In conformitate cu prevederile exprese ale in art. 16 lit. m) din OUG nr. 34/2014, „Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: […] m) furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere”.

10. Modificări ale cursurilor #

Instructorul își rezervă dreptul de a face modificări ale conținutului cursului și ale componenței corpului profesoral în orice moment cu informarea corespunzatoare a participantilor cu sau fără notificare prealabilă. Membrii care au achiziționat cursul în trecut vor putea accesa gratuit noile materiale.

11. Clauze de exonerare de răspundere #

Răspunderea furnizorului este înțeleasă ca fiind în limitele obligațiilor asumate în acești termeni și condiții și ale sumei plătite la momentul înscrierii. Furnizorul poate să transmită instructorului datele personale de identificare ale participantului pentru a permite desfășurarea corectă a activităților de formare, dar este exclusă orice răspundere pentru orice prelucrare care nu are legătură cu activitățile legate de curs pe care le poate iniția în mod independent profesorul.

Lex24.ro nu este responsabil pentru exactitatea și corectitudinea conținutului oferit și pentru comentariile și opiniile exprimate, sub orice formă, în cursul activității de predare.

Utilizatorul garantează că va utiliza site-ul în conformitate cu condițiile și pentru serviciile stabilite și oferite de Prestator, excluzând orice utilizare destinată unor scopuri ilegale sau contrare prevederilor prezentelor condiții de utilizare și, în orice caz, într-un mod care ar putea să îl deterioreze, să îl facă inutilizabil, să îl supraîncarce sau să îl deterioreze sau să interfereze cu utilizarea sa de către alți utilizatori.

Prestatorul nu este răspunzător nici față de utilizator, nici față de părțile legate direct sau indirect de aceștia pentru întârzierile, ineficiențele sau suspendările site-ului care depind de terți sau care sunt cauzate de forță majoră sau caz fortuit (inclusiv, dar fără a se limita la: suspendarea, încetinirea sau funcționarea defectuoasă a serviciului de streaming, telefonie mobila sau a alimentării cu energie electrică, funcționarea defectuoasă a rețelei de internet sau a furnizorului de servicii de internet sau a software-ului utilizat pentru furnizarea serviciului, piedici sau obstacole cauzate de prevederi legale sau acte ale autorităților naționale, străine, măsuri sau acte de natură juridică sau acte ale terților sau alte cauze care nu pot fi atribuite direct Furnizorului); pentru diminuarea sau eșecul afacerilor rezultate din activitatea Utilizatorului sau Instructorului, pentru nerealizarea rezultatelor dorite în raport cu investițiile și costurile efectuate și pentru orice daune rezultate din pentru manipulări sau intervenții ale terților asupra serviciilor sau echipamentelor utilizate de Furnizor sau de Utilizator; pentru utilizarea incorectă a platformei de către Utilizatori; funcționarea defectuoasă a echipamentelor de conectare utilizate de Utilizatori; neconformitatea și/sau obsolescența echipamentelor sau programelor cu care este dotat Utilizatorul sau terții probleme sau ineficiențe inerente găzduirii și domeniilor; pentru funcționarea defectuoasă a serviciilor, pierderea de date, divulgarea accidentală a datelor personale sau sensibile și orice alt tip de daune survenite ca urmare a atacurilor hackerilor, hoților, piraților, crackerilor, virușilor etc.

Utilizatorul acceptă că Furnizorul nu poate fi tras la răspundere pentru omisiunile sau erorile care pot fi conținute în materialele transmise pe site sau pentru orice încălcare a drepturilor altora și pentru orice daune, inclusiv daune indirecte, subsecvente sau de altă natură, inclusiv cele care rezultă din pierderea dreptului de utilizare, pierderea de informații sau pierderea de profit, sau care rezultă din încălcarea contractului, neglijență sau altă acțiune ilicită, care rezultă din sau sunt legate în orice mod de utilizarea sau de informațiile disponibile pe site.

12. Drepturile asupra conținutului pe care îl postați #

Vă păstrați dreptul de proprietate asupra conținutului pe care îl postați pe platforma noastră, inclusiv asupra cursurilor dumneavoastră. Avem permisiunea de a partaja conținutul dvs. către oricine prin orice mijloace, inclusiv promovarea acestuia prin publicitate pe alte site-uri web.

Conținutul pe care îl postați în calitate de cursant sau instructor (inclusiv cursurile) rămâne al dvs. Prin postarea cursurilor și a altor conținuturi, permiteți Lex24.ro să le reutilizeze și să le partajeze, dar nu pierdeți niciun drept de proprietate pe care l-ați putea avea asupra conținutului dvs.

Prin trimiterea sau postarea de conținut pe sau prin intermediul platformei Lex24.ro, ne acordați o licență mondială, neexclusivă, fără redevențe (cu dreptul de a sublicenția) de a utiliza, copia, reproduce, procesa, adapta, modifica, publica, transmite, afișa și distribui conținutul dvs. (inclusiv numele și imaginea dvs.) în oricare și toate mediile sau metodele de distribuție (existente acum sau dezvoltate ulterior). Aceasta include punerea conținutului dvs. la dispoziția altor companii, organizații sau persoane fizice care colaborează cu Lex24.ro pentru sindicalizarea, difuzarea, distribuirea sau publicarea conținutului pe alte medii, precum și utilizarea conținutului dvs. în scopuri de marketing. De asemenea, renunțați la orice drepturi de confidențialitate, publicitate sau alte drepturi de natură similară aplicabile tuturor acestor utilizări, în măsura permisă de legislația aplicabilă. Declarați și garantați că aveți toate drepturile, puterea și autoritatea necesare pentru a ne autoriza să utilizăm orice conținut pe care îl trimiteți. De asemenea, sunteți de acord cu toate aceste utilizări ale conținutului dvs. fără a vi se plăti nicio compensație.

13. Utilizarea Lex24+ eLearning pe propriul risc #

Oricine poate utiliza Lex24 LMS pentru a crea și publica conținut și preda și noi permitem instructorilor și studenților să interacționeze in procesul de predare – învățare. La fel ca alte platforme unde oamenii pot publica conținut și interacționa, unele lucruri pot avea disfunctionalitati, ceea ce inseamna ca utilizați Lex24 LMS pe propriul risc.

Modelul nostru de platformă înseamnă că nu revizuim sau edităm conținutul din punct de vedere juridic și nu suntem în măsură să determinăm legalitatea conținutului. Nu exercităm niciun control editorial asupra conținutului care este disponibil pe platformă și, ca atare, nu garantăm în niciun fel fiabilitatea, validitatea, acuratețea sau veridicitatea conținutului. Dacă accesați conținutul, vă bazați pe orice informații furnizate de un instructor pe propriul risc.

Prin utilizarea Serviciilor, puteți fi expus la conținut pe care îl considerați ofensator, indecent sau inacceptabil. Lex24.ro nu are responsabilitatea de a vă feri de un astfel de conținut și nu are nicio răspundere pentru accesul sau înscrierea dumneavoastră în orice curs sau alt conținut, în măsura permisă de legislația aplicabilă. Recunoașteți riscurile și pericolele inerente naturii extenuante a acestor tipuri de conținut, iar prin accesarea unui astfel de conținut alegeți să vă asumați aceste riscuri în mod voluntar, inclusiv riscul de îmbolnăvire, vătămare corporală, invaliditate sau deces. Vă asumați întreaga responsabilitate pentru alegerile pe care le faceți înainte, în timpul și după accesarea conținutului.

Atunci când interacționați direct cu un student sau cu un instructor, trebuie să fiți atent la tipurile de informații personale pe care le partajați. Deși restricționăm tipurile de informații pe care instructorii le pot solicita de la studenți, nu controlăm ce fac studenții și instructorii cu informațiile pe care le obțin de la alți utilizatori de pe platformă. Pentru siguranța dumneavoastră, nu trebuie să vă partajați adresa de e-mail sau alte informații personale despre dumneavoastră.

Noi nu angajăm instructori și nici nu suntem responsabili pentru interacțiunile dintre instructori și studenți. Nu suntem răspunzători pentru dispute, reclamații, pierderi, vătămări sau daune de orice fel care ar putea apărea din sau legate de comportamentul instructorilor sau studenților.

Atunci când utilizați Serviciile noastre, veți găsi linkuri către alte site-uri web pe care nu le deținem sau nu le controlăm. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau orice alt aspect al acestor site-uri terțe, inclusiv colectarea de către acestea a informațiilor despre dumneavoastră. De asemenea, trebuie să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale acestora.

14. Alte clauze legale #

Sunteți de acord că, prin înregistrarea, accesarea sau utilizarea Serviciilor noastre, sunteți de acord să încheiați un contract obligatoriu din punct de vedere juridic cu Lex24.ro. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, nu vă înregistrați, nu accesați sau nu utilizați în alt mod niciunul dintre Serviciile noastre.

Dacă sunteți un instructor care acceptă acești Termeni și utilizează Serviciile noastre în numele unei companii, organizații, guvern sau altă entitate juridică, declarați și garantați că sunteți autorizat să faceți acest lucru.

Părțile recunosc că legea romana este singura lege valabilă pentru toate articolele și clauzele din prezentele condiții. Toate litigiile inerente prezentului acord vor fi supuse jurisdicției romane de la sediul Furnizorului, fără a aduce atingere jurisdicției consumatorului, dacă este cazul.

15. Actualizarea acestor termeni #

Din când în când, putem actualiza acești Termeni pentru a clarifica practicile noastre sau pentru a reflecta practici noi sau diferite (cum ar fi atunci când adăugăm noi caracteristici), iar Lex24.ro își rezervă dreptul, la propria discreție, de a modifica și/sau de a face modificări la acești Termeni în orice moment. În cazul în care facem orice modificare substanțială, vă vom notifica folosind mijloace proeminente, cum ar fi prin notificare prin e-mail trimisă la adresa de e-mail specificată în contul dvs. sau prin postarea unei notificări prin intermediul Serviciilor noastre. Modificările vor intra în vigoare în ziua în care sunt postate, cu excepția cazului în care se prevede altfel.

Utilizarea continuă de către dvs. a Serviciilor noastre după intrarea în vigoare a modificărilor înseamnă că acceptați modificările respective. Orice Termeni revizuiți vor înlocui toți Termenii anteriori.